Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayın başkanım mayısa girdik net bir açıklama yaparmısınız...hareket yerleri güzergahlar, toplanma alanları hareket saatleri yada varış noktasında toplanma saatimiz, yapılacak etkinlikler..vs..zaman daralıyo kimsenin kadfasındfa hala neet bi fikir oluşlmuş değil...çalıştığım düğün salonu 26-27 mayıs tarihlerinde tutulmuş kısacası programım var ama yinede sabah erken saatlerde yola çıkıp günün bir bölmünü sizlerle geçirmek tanışmak istiyorum..uygun bir saatte de geri dönmek zorundayım....

sayın başkanım mayısa girdik net bir açıklama yaparmısınız...hareket yerleri güzergahlar, toplanma alanları hareket saatleri yada varış noktasında toplanma saatimiz, yapılacak etkinlikler..vs..zaman daralıyo kimsenin kadfasındfa hala neet bi fikir oluşlmuş değil...çalıştığım düğün salonu 26-27 mayıs tarihlerinde tutulmuş kısacası programım var ama yinede sabah erken saatlerde yola çıkıp günün bir bölmünü sizlerle geçirmek tanışmak istiyorum..uygun bir saatte de geri dönmek zorundayım....
arkadasa bende katiliyorum ona gore listeye adimizi ve kac kisi qeLceqimizi yazdiralim ...
;)

Arkadaşlar programımız önümüzdeki Çarşamba'ya kadar duyurulacaktır. Araştırma safhasındayız.

bekliyoruz serkan abi kesin belli olsun yer tarih gelecem bende durumumu ayarlarım ona göre am işte arabasız gelecez malum çok uzak bakalım inşallah biri beni alır istanbuldan..

• Ankara..........: 12 Kişi
  • Bursa............: 5 Kişi
  • Denizli...........: 1 Kişi
  • Düzce............: 1 Kişi
  • İstanbul.........: 39 Kişi
  • Manisa..........: 2 Kişi
  • Sakarya.........: 1 Kişi
  • Sivas.............: 7 Kişi
Toplam..........: 68 Kişidir

04/05/2007 İtibari ile Son Durum

Gidilecek yer tarih,toplanma yeri,istanbuldah rareket zamanı falan belli olsada bizde adımızı yazdırsak artık :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri