6 araba katıldı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne demek Erencm opel bulamadık reno ile katıldık ama olsun bi dahaki buluşmada benim zümrüt tanesini görebileceksin inş . gelen bütün arkadaşlara teşekkürler on::good:on:ekselans0001' Alıntı:önce kipada 4 araba buluştuk cihan'ın getirmiş olduğu afişleri arabalarımızınm arka camına asıp bahsettiğimiz 2 buluşma noktası olan shell benzin istasyonuna doğru yol aldık. Kızlı erkekli sağlam bi grup oluşturduk. fakat gelmeyen ve gelemeyen arkadaslarımızıda aramızda görmek istedik. 2 buluşma noktası olan shell benzin istasyonu oldukça geniş bi araziye sahip olduğundan bayanlara gün doğdu verdik onlara arabayı dümdüz boş alanda dönme dolap gibi döndüler DAHA SONRA BU BULUŞMA fikrini çıkaran Bahadır abimiz vectra sıyla geldi Gerçekten bahadır abimize yakışır bi vectrası var. (Allah nazardan kazadan korusun) Daha sonra bahsettiğimiz benzin istasyonun yan tarafındaki motor gösterilerini izlemeye gittik.. Buradanda ayrıldık. Tanıştığımız arkadaslar gerçekten çok iyi çok cana yakın opelciler ben burdan hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum.. Bu arada cihan arkadasımızın opeli serviste olduğunda rent a car dan araç kiralayıp yinede katılım sağladığı için cihan kardeşimize ayriyetten teşekkür ediyorum. Bir dahaki buluşmalarda daha çok katılım ümidiyle...
,ekselans0001' Alıntı:önce kipada 4 araba buluştuk cihan'ın getirmiş olduğu afişleri arabalarımızınm arka camına asıp bahsettiğimiz 2 buluşma noktası olan shell benzin istasyonuna doğru yol aldık. Kızlı erkekli sağlam bi grup oluşturduk. fakat gelmeyen ve gelemeyen arkadaslarımızıda aramızda görmek istedik. 2 buluşma noktası olan shell benzin istasyonu oldukça geniş bi araziye sahip olduğundan bayanlara gün doğdu verdik onlara arabayı dümdüz boş alanda dönme dolap gibi döndüler DAHA SONRA BU BULUŞMA fikrini çıkaran Bahadır abimiz vectra sıyla geldi Gerçekten bahadır abimize yakışır bi vectrası var. (Allah nazardan kazadan korusun) Daha sonra bahsettiğimiz benzin istasyonun yan tarafındaki motor gösterilerini izlemeye gittik.. Buradanda ayrıldık. Tanıştığımız arkadaslar gerçekten çok iyi çok cana yakın opelciler ben burdan hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum.. Bu arada cihan arkadasımızın opeli serviste olduğunda rent a car dan araç kiralayıp yinede katılım sağladığı için cihan kardeşimize ayriyetten teşekkür ediyorum. Bir dahaki buluşmalarda daha çok katılım ümidiyle...