Opelim.net Endurance Karting Turnuvasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi seni tebrik ve takdir ediyorum.

Ne zaman karting,go-kart gibi şeyler hakkında başlık açılsa direk burdasın:)
acaba 'vahii' filanmı geliyor:)

yoo dün cenkerle konuştum yapalımmı dedi ben yapalım edim :) bu kadar

yaz geldi canlanmak lazım .. hep piknik hep gırtlak olmuyo hareket gerek

banada öyle geldi sankim biraz azcık özellikle bilerek nedensiz sorgusuz ve suhalsizce hazırlanılmış hani şu keklerin parasını alalım :D:D:D cinsten bir takım:):):)

biz sürekli birlikte yarışıyoruz (cenker ,mustafa ) bu şekilde bi takım kurmamız normal değilmi...ayrıca bizim sitede bu işle igilenen ii arklar var .. kaan , barkın vs ...

biz sürekli birlikte yarışıyoruz (cenker ,mustafa ) bu şekilde bi takım kurmamız normal değilmi...ayrıca bizim sitede bu işle igilenen ii arklar var .. kaan , barkın vs ...

Onurcum aklı başında olan adam size rakip olmaz :D Hee anca hadi şöyle bi dönelim diye çıkarlar :D

daha bu cuma aksamı 6 profosyonel takıma karsı 250 tur yarıstık ve çok zevkliydi.1.olamadık ama 2.olduk sitemiz adına...o 6 takımdan 3ü bizim bu yapacağımız organizasyona katılmak istiyorlar ama bizim düsüncemiz,sadece opelim.net üyelerinin olması....bizbize olalım diyoruz...sitemizde çok iyi kart kullanan arkadaşlarımız mevcut...kaan,barkın,caxu,dragon,nida vs.ama dersenizki siz üçünüz 1 takımda olmaz, farketmez o zaman bizler 1 takım yaparız.ilk önce kimler katılacak onları bir görelim...

daha bu cuma aksamı 6 profosyonel takıma karsı 250 tur yarıstık ve çok zevkliydi.1.olamadık ama 2.olduk sitemiz adına...o 6 takımdan 3ü bizim bu yapacağımız organizasyona katılmak istiyorlar ama bizim düsüncemiz,sadece opelim.net üyelerinin olması....bizbize olalım diyoruz...sitemizde çok iyi kart kullanan arkadaşlarımız mevcut...kaan,barkın,caxu,dragon,nida vs.ama dersenizki siz üçünüz 1 takımda olmaz, farketmez o zaman bizler 1 takım yaparız.ilk önce kimler katılacak onları bir görelim...

+150 +nos

bende varım ekibimi kurarım.ama fiyatları konuşun bence.yüksek biraz.tabiki kişi başına böldükmü bişey çıkmaz ama ayarlamaya çalışalım.ben siteden fazla kimseyi tanımıyorum ama kendi takımımı çıkarırım.zaman söyleyin

Son düzenleme:
Geri