Opelim.net Endurance Karting Turnuvasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama kim nasıl kullanır bilmioruz ki nasıl eşitlik sağlancak ...Neyse o zaman sizlere iyi eğlenceler izlemeye qeliriz artık napalım...

Arkadaşlar hatırlatmak istediğim önemli bir nokta ve tavsiyem var;
Bu turnuva sıradan yaptığımız karting yarışlarından farklı olduğundan tecrübesiz arkadaşların ( listede var mı bilmiyorum ) diğer yarışan arkadaşları istemeden tehlikeye atacak ve zamanını çalacak davranışlarda bulunabileceğini göz önünde bulundurarak ilk yarışlarda seyirci olmalarını, ilerleyen yarışlarda yarışmacı olarak katılım göstermelerini öneriyorum.

katılıyorum ben seyirci olsam daha iyi işi kaparım ben bu ilkinde sonra hız sınırlarını zorlarım ben yaw :)

ama kim nasıl kullanır bilmioruz ki nasıl eşitlik sağlancak ...Neyse o zaman sizlere iyi eğlenceler izlemeye qeliriz artık napalım...

liste içersinde 4-5 lisanlı go-kart yapmış olan arklarımız war .. bu arkadaşlar ayrı takımlarda olmak üzere birer 3-4 takım kurulacak .. takımları mümkün olduğu kadar adil yapmamız gerekiyo şayet işin zevki çıkmaz ... katılmak istersen adını yazdır

1) Mustafa (Teamopel)

2) Cenker (Isotta)
3) Onur (gsionur)
4) ? (spaceghost)
5) Serkan (TheOne) Tarihe bağlı.
6) Engin (Ka®anlik)
7) Muharrem (aga78) Tarihe bağlı.
8) Yavuz (dragon)
9) Mehmet Gazihan
10) Serdar (caxu)
11) Alper (helanvalla)Tarihe bağlı
12) Taner (helanvalla)Tarihe bağlı.
13) ?
14) ?

ooooooooooof offff.. :(

1) Mustafa (Teamopel)
2) Cenker (Isotta)
3) Onur (gsionur)
4) ? (spaceghost)
5) Serkan (TheOne) Tarihe bağlı.
6) Engin (Ka®anlik)
7) Muharrem (aga78) Tarihe bağlı.
8) Yavuz (dragon)
9) Mehmet Gazihan
10) Serdar (caxu)
11) Alper (helanvalla)Tarihe bağlı
12) Taner (helanvalla)Tarihe bağlı.
13) Barkın
14) ?

Start düzlüğünün sonunda bi viraj var..Oraya gaz kesmeden girince eS in solundaki duvar azrail gibi üstüme gelio..2 parmak la kurtarıyom hep..Bi gün takcam lastiği oraya hobaaaa..Hafta sonu ben antremana gidicem isteyen gelebilir..

Best Lap'ını merakla bekliyoruz...

17 Nisan'daki dereceler...

1. isotta: 21.867
2. onur gsi: 21.869
3. muddapa: 22.053
4. helanvalla: 22.100
5. eray fb: 22.557
6. misafir(özgür): 22.920
7. nida: 23.502

Geri