Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye' nin neresinden olursa olsun, kaç mesajı olursa olsun her üye bizim için çok çok değerlidir aman bunu unutmayın arkadaşlar...
VİP ÜYELİĞİ yanlış değerlendirmeyin. İsteyen herkes VİP ÜYELİK için başvurabilir... Yönetim olarak bazı gözlemlerimiz oluyor. Oy birliği ile onayladıktan sonra VİP ÜYELİK açılıyor.
VİP ÜYELERİN foruma katkılarında dolayı bizlerinde ufak jestleri oluyor zaman içinde... Mail' de bunlardan biri sadece...
tabiki kurallara uymak gerekiyor...
Şartlarım ve imkanlarım uygun olduğu zaman VIP üye olmak için bende başvurmayı düşünüyorum..
Çünkü maddi ve manevi bu siteden kazancım çok.. (Maddi yanlış anlaşılmasın aracımın bazı problemlerini servise götürmeden buradan aldığım bilgilerle hallediyorum bu yüzden servis ücreti ödemiyorum.. maddi derken demek istediğim buydu)
VIP üyesi arkadaşlar nick@opelim.net adresini kullanabiliyorlarsa;
VIP üyesi olmayan arkadaşlarla o zaman şöyle bir durum yapabiliriz ; nick.opelim.net@hotmail.com yapabiliriz.