Opelim.net OP-COM Hediyesi

tasmaniandevil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler, Geçen yıl Emre Ünan hocamızın yaptığı çekiliş ile kazandığım OPCOM u tekrar siteden birine vermek isterim. 2010 versiyon Çin Klonu. İsteyen arkadaşlar konuya istiyorum diye mesaj yazarsa "Mesajlar: XXX" kısmı en fazla olana vermek isterim. Ankara da olursa elden veririm, başka yerde olursa kargo ücretini karşı öder şeklinde gönderebilirim.
Hayırlı forumlar.

İyi günler, Geçen yıl Emre Ünan hocamızın yaptığı çekiliş ile kazandığım OPCOM u tekrar siteden birine vermek isterim. 2010 versiyon Çin Klonu. İsteyen arkadaşlar konuya istiyorum diye mesaj yazarsa "Mesajlar: XXX" kısmı en fazla olana vermek isterim. Ankara da olursa elden veririm, başka yerde olursa kargo ücretini karşı öder şeklinde gönderebilirim.
Hayırlı forumlar.
lpg den dolayı arada arıza ışığı yanıyor. sanayiye gitmeden söndürmek için ilk olrak ben talip olmak istedim. :)

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende talıbım sıtelerden bakıyordum

Bende talibim izniniz olursa [emoji4]

imla hataları için affola mobil gönderi

Dayanışma adına güzel bir davranış.

Bende isterim ama mesaj sayım düşük :)

Helal olsun güzel davranış başkası olsa kesin parası ile satardı. yakın cevresinde opel servisi olmayan birine verilmesi daha uygun olur bence.

KILIÇ rumuzlu arkadaşın söylediğine katılıyorum. Aslında ilk bende talip olacaktım ama amaç madem yardımlaşmak. O zaman zor durumda olan arkadaşlardan başlamak en mantıklısı. Yakın çevresinde Opel servisi veya iyi bir tamirci olmayan bir arkadaş varsa ve istekte bulunursa ona göndermek en mantıklısı. Yoksa bende talibim :D

KILIÇ rumuzlu arkadaşın söylediğine katılıyorum. Aslında ilk bende talip olacaktım ama amaç madem yardımlaşmak. O zaman zor durumda olan arkadaşlardan başlamak en mantıklısı. Yakın çevresinde Opel servisi veya iyi bir tamirci olmayan bir arkadaş varsa ve istekte bulunursa ona göndermek en mantıklısı. Yoksa bende talibim :D

,Arkadaşımın dediğine katılıyorum ben vazgeçiyorumm:bir::rakir::rakir::rakir:

Bende talibim

Geri