- Konuyu Başlatan
Hayda, herkes arka cama mı yapıştırcak. Ben bagaja yada 3. fren lambasının üstüne yapıştırcam. 2 sene gitti bendeki, sanırsam kalite farkı oluyor. 3M e basarız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre bendeki arka camda 3. stopun hemen sağındaydı dışarıdan bakınca. yani aracın arka camının sağ üst bölgesinde. gayette hoş duruyordu bence.
Hayda, herkes arka cama mı yapıştırcak. Ben bagaja yada 3. fren lambasının üstüne yapıştırcam. 2 sene gitti bendeki, sanırsam kalite farkı oluyor. 3M e basarız?
sarı yazının kenarlarına gri gölge düşülse nasıl olur acaba? sarı daha canalıcı duruyor gibi..
Benimkini rakip firmanın elemanları camdan söküp almışlar . İşin şakası bir yana dışarıdan olunca kolay deforme oluyor.bence hepsi içeriden yapıştırılmalı.çünkü ben aldığım zaman camın dışından yapıştırdım güneş,toz,su fln mahvoldu 4-5 ayda + gümüş yada gri rengi olabilir
Tek renk olunca, baskı yaptırmadan, direk renki stickerı kestirmeyi düşünmüştüm.