Opelim.Net Stickerları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sticker Rengi(Önce konuyu okuyunuz)

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Bana da ayarlayabilecek olan var mıdır?

Ankara nın neresindesin kardeşim?

Abi Çubuk-Pursaklar civarlarında oluyorum. Yakınlardaysan çay kahve ısmarlarım :) Yok uzak kalırım diyorsan çayını içmeye gelirim bir fırsat olduğunda.

Abi Çubuk-Pursaklar civarlarında oluyorum. Yakınlardaysan çay kahve ısmarlarım :) Yok uzak kalırım diyorsan çayını içmeye gelirim bir fırsat olduğunda.

Eyvallah her zaman beklerim ümit kardeşim bana bir miktar verdi arabada eğer sıcaktan telef olmadı ise iletişimde olalım vereyim. ;)

Çiğli taraflarındayım :maden: (ramazanda bir saatliğine Ankara'ya geldim, arayamadım, inşallah bir daha ki sefere görüşürüz)

Abim sağ olsun sözüm ona cep telefon firmaları 4.5 G diye reklam yapıyorlar ama daha ülkemde cep telefonu çekmiyor bizim telefonlar 3.5 buçuk atıyor utanmadan birde her yerde çekiyor demezler mi? Köyle olmamdan dolayı abim bana ulaşamadın sanırım sağ olsun bizim 4.5 G telefon olmadı sadece konuşmak istedik ama oda meydan da yok.

Bizim memleketteki bağ merkeze 2 -3 km ama orada da telefon ve internet biraz sıkıntılı. İyi tarafı ise geçmiş yıllarda olduğu gibi bu tür cihazların esiri olmuyor, sevdiklerimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.

Bizim memleketteki bağ merkeze 2 -3 km ama orada da telefon ve internet biraz sıkıntılı. İyi tarafı ise geçmiş yıllarda olduğu gibi bu tür cihazların esiri olmuyor, sevdiklerimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.

:) Abi işte bankaya girip işlem yapmak gerek idi. Az daha cami minaresin de soluğu alacak idim :D ya o değil de insan bu kadar reklam yapar iken firmaların biraz yüzleri kızarır ama mümkün değil...4.5 G bıraktım sadece alo desem yeter der oldum :)

Geri