Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

ben eft talimatını şimdi verdim. yarın dekontla bilgilerimi göndereceğim. gelsinde sticker'ımı corsamın arka camına yapıştırayım hemen. opelim.net ailesine teşekkürler.

ben eft talimatını şimdi verdim. yarın dekontla bilgilerimi göndereceğim. gelsinde sticker'ımı corsamın arka camına yapıştırayım hemen. opelim.net ailesine teşekkürler.

xl istemişsiniz büyük beden tshirtler hafta sonu gelecek pazartesi falan ancak elinizde olur.

büyük beden tshirtler cumartesi elimizde olacak inşallah. onun haricinde s, m ve çok göbekli olmayan l bedenler zaten elimizde mevcut.

aslında bana L bedende olur çok göbeğim yok. bir beden büyüğünü isteyin dediğiniz için XL yazdım. siparişimi değiştirip L istesem problem olur mu? büyük ihtimalle olur. ben de göbek yok ki :) varda az...

aslında bana L bedende olur çok göbeğim yok. bir beden büyüğünü isteyin dediğiniz için XL yazdım. siparişimi değiştirip L istesem problem olur mu? büyük ihtimalle olur. ben de göbek yok ki :) varda az...

bende şuan L beden var. ama bana olmuyor. istersen deneyebilirsin. ben değiştirmeyi düşünüyorumda..

Geri