Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

selam arkadaşlar bende uzun süredir bu siteye üyeyim oeplci başka bir arkadaşımdan aldım sitenin adresini oldukçada yararlı oldu bu site bana sayesinde bir kaç iyi arkadaşlıklar edindim hemde hepsi opelim gibi sağlam ve sıkı dostlarr:P şimdiden herkeze çok teşekkür ederim ve bende bir sticker istiyorum eğer bunu temin edebilirsem çok ama çok sevineceğim hepinize opelinizle kazasız günler dilerim :)

selam arkadaşlar bende uzun süredir bu siteye üyeyim oeplci başka bir arkadaşımdan aldım sitenin adresini oldukçada yararlı oldu bu site bana sayesinde bir kaç iyi arkadaşlıklar edindim hemde hepsi opelim gibi sağlam ve sıkı dostlarr:P şimdiden herkeze çok teşekkür ederim ve bende bir sticker istiyorum eğer bunu temin edebilirsem çok ama çok sevineceğim hepinize opelinizle kazasız günler dilerim :)

stikırlar tshirt alanlara veriliyor. hala öleyse tabi :) gerekli bilgiyi konun ilk sayfasına bakarsan bulabilirsin

hizmet budur işte istanbul dan bizzat kendi elleriyle getirdi yeliz abla :)

kargoydu havaleydi ugrasmadan

hakan abiden de bi ara sticker ları alcaz insallah :)

Bugra-kusto-sevda
3nüze 2 şer tane sticker verilecek mesuliyeti bana yıktı başkan:D
ilk buluşmada benden alırsınız. yada opel garaj da mevcut giderseniz ordanda alabilisiniz artıkın:)

""Samet tshırtumü arka camın oraya sticker niyetine katladım koydum bak oralarda tozlanmasınnn:D bir an önce alayım senden vallaa almazsam yazaar dururumm sölim:)""

samet ne yap yap ver stickerleri gerekiyosa kendin bastır ama sakın sevda nın diline düşme :)

Geri