Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

ezgeneden aldığım opelim.net sticker ilk yağmurda çıktı çok kaliteli değil. Silecek çalıştırmaya gelmiyor yapıştaracak arkadaşlar silecek sildiği yere yapıştırmamaya özen göstersin.

:D farkına çabuk vardım ben ama sizleri uyarmak aklıma gelmedi doğrusu ne yalan söliyim :D

eğer elinizde t-shirt we sticker kaldıysa bende istiyorum nete fazla giremiyorum bilgi werirseniz sewinirim.05552578627

başkanım ben nete fazla giremiyorum ama bu stikırdan ve tsört ten temin etmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olacağım bu konuyla ilgilenen lere mümkünse bana sms atarsa sevinirim 5352254257 nolu tlefona ben denizlide ikamet ediyorum saygılar ilginize şimdiden teşekkürler

ya ben ön koltuklara iki tane almak istiyorum yakışırmı acaba :S şampanya astra tatlı durru gibime geliyo :S

ezgeneden aldığım opelim.net sticker ilk yağmurda çıktı çok kaliteli değil. Silecek çalıştırmaya gelmiyor yapıştaracak arkadaşlar silecek sildiği yere yapıştırmamaya özen göstersin.

stickeri cama içten yapışacak şekilde yapmamışlarmı. dışarıyamı yapışıyor:) ters iş yapmışlar o zaman

:D pencerede olurda ben yeliz abladan aldım yazın hala sağlam :D sadece yapıştırırken kalkık yer vardı kestim düzeldi:D

Geri