Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

siparişi stcikerları bastırmadan önce verirseniz tabiiki serviste elden alabilirsiniz

Tişört ün beden olarak olup olmaması açısından sormuştum.. Yani örneğin large beden sipariş ettik diyelim, almaya geldim Opel Team' e, üzerime olmadı.. Değiştirme imkanı var dimi.. Bu sebeple elden almaya geliyim, hemen oracıkta deniyim :), hangi beden olursa onu alıp gidiyim demek istedim..

Slm arkadaşlar

Ankara'dan alabileceğim yerler tam olarak nerler adres olarak alabilrmiyim??

bencede tshortleri nereden alcaz ayrica sticer fln nasıl temin etcez yardımcı olunursa sevınırız arkadaslarla !!

yardım edebılcek bırı yokmu :S:S:S:S:S TSHIRT VE STICER ANKARADAN NERDEN TEMIN EDEBILIRIZ ??????????? YARDIM PLS :@

Arka veya ön cama yapıştırılan stickerler TÜV Türk'de sorun çıkarıyor mu? Ankara'daki muayenede araç camlarında/kaportasında bulunan yazıların stickerlerin söküldüğüne şahit olmuştum. Sıkıntı yaratmaması için yazıların ebatları ufaltılıp arka kelebek camlarına yapıştırmak daha pratik olmaz mı? (sadece bir öneri)

abi sorun olmuyo :) bende arabayı götürmeden yaptırma imkanım war o yuzden :) arabayı doldur doldurabıldıgın kadar :D ayrıca ltfen biri msn fln wersındee LOGOYU YOLLLASIN BIZ YAPTIRALIM!!!!!! LÜTFENN
OPEL TEAM VE OPELİM.NET MSNDEN YOLLANIRSA BENDE FLASHA ATAR GIDER YAPTIRIRIM OBUR TURLU SENEYE GELIR :S

Geri