Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

1.5 haftadır sticker ve tshirt gelmedi :s

sticker dıştan yapışıyor ben 2senedir kullanıorm sorun yok ama hava aldırmadan yapıştırın ayrıca yeliz ablaya msj attınız mı?

attım ama şimdi burdan bişi yazmiyim.. bekliyorum biraz daha beklicem..

Gönderdim gecikmeli oldu ama kargoda da sanırım gecikme olmuş arkadaş kargo şubesini kontrol etcek.

Gönderdim gecikmeli oldu ama kargoda da sanırım gecikme olmuş arkadaş kargo şubesini kontrol etcek.

Ablacım msj'lara bakamadığın için burayada yazmıştım ama aradım kargoyu dağıtımdaymış teşekkürler. Dekontuda bişiler yapıp maillicem

iyi günler ben yapabildimmi bilmiyorum ama birde burdan yazayım istedim kartsız işlemden vermiş olduğunuz hesaba 20tl net havale geçtim 18/02/2010 tarihli 97359 nolu işlem kenan kahveci 5352254257 xl beden münkünse adres: İNCİLİPINAR CAD NO:23 CEZAYİR USTA DENİZLİ / MERKEZ

iyi günler ben yapabildimmi bilmiyorum ama birde burdan yazayım istedim kartsız işlemden vermiş olduğunuz hesaba 20tl net havale geçtim 18/02/2010 tarihli 97359 nolu işlem kenan kahveci 5352254257 xl beden münkünse adres: İNCİLİPINAR CAD NO:23 CEZAYİR USTA DENİZLİ / MERKEZ

Adresinizi PM olarak atın isterseniz..

Geri