Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

aynen bende sticker istiyorum topluca kayseriye yada illere gönderme imkanımız varmı illerdeki opelim.net cilerden biz teymin ederiz kargo ucreti neysede onuda aramızda hallederiz ben bu hafta
I ♥ German Style bastıracağm kırmızı kalp beyaz yazı fontu aramızda paslaşırız ilgilenenlerle

Kayseri buluşmasında olmayanlara verilmişti sen yoktun sanırım alper bendede fazla yok olsa ulaştırırdım artık 2.buluşmaya gönderirlerse yine dağıtılır.

Kayseri buluşmasında olmayanlara verilmişti sen yoktun sanırım alper bendede fazla yok olsa ulaştırırdım artık 2.buluşmaya gönderirlerse yine dağıtılır.

valla kardeşim hiç haberim olmadı .( buluşmadan olsa gelirdim 2.si ne zaman haber verirseniz gelirim gruba üye oldum ordan da haberim olur sanırım

Tamam haber ederiz 2.buluşmaya benimde sticker yıkamacanın tazikli suyunun gazabına uğradı :D

Şuan elimizde kalmadı yaza doğru hem yeni tshirtler hemde yeni stickerlar hazır olacak burdan hazır olduğunda duyuracağız. İlginize teşekkürler

Başkanım benim arka camdaki sticker soyulmaya başladı :D plakalığın tırnağı çıktı yamuk duruyor plakamda :D

Başkanım benim arka camdaki sticker soyulmaya başladı :D plakalığın tırnağı çıktı yamuk duruyor plakamda :D

kerem bana da alsana sticker nolurr :)

başkanım sticker için tarih bekliyoruz...

Geri