Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

zor değil, dostum, EMRE isterse olur,,

Bunun için kaynak yaratmak lazım. Bu tür şeyleri söylemek istemem ama daha öncekini kendim finans ettim. Bir kaç arkadaş ücreti ile alarak bana destek oldu. Ticari amaç yok zaten burada, ben ticari amaçla bu ürünleri yaparım diyen varsa, ortak fiyat belirleriz ihtiyaçlar giderilir. Yok ticari değilim de bu eksiklik ortadan kalksın diyen arkadaş varsa, desteklerini bekleriz.

Ankara da yapılması durumunda bir miktar finanse edebilirim. Bu arada maliyeti nedir bunların? Yani kaç tanesini kaça yapıyorlar?

Ankara da yapılması durumunda bir miktar finanse edebilirim. Bu arada maliyeti nedir bunların? Yani kaç tanesini kaça yapıyorlar?

150 lira gibi rakama, 100 adet Oracle marka sticker çıkıyor. Kendisi, Arkadaşı tabelacı olan varsa bende hazır dosya yok. Dosyayı da kendileri tasarlayacaklar.

Bende bir PNG dosyası vardı, siteden indirmiştim.

opelimnet.png

Ben Tekirdağ/Çorluda ki reklam ve tabela işi yapan abimle bir konuşayım sticker işini. Eğer stickerlar aynı şekildiyse benim aracımda bir tane yapışık bir tane de yedek var ondan çalışırız.Zaten koca Kocaelinde benim araç haricinde stickerli bir tane araba görmedim :(

Ben Tekirdağ/Çorluda ki reklam ve tabela işi yapan abimle bir konuşayım sticker işini. Eğer stickerlar aynı şekildiyse benim aracımda bir tane yapışık bir tane de yedek var ondan çalışırız.Zaten koca Kocaelinde benim araç haricinde stickerli bir tane araba görmedim :(

Kocaeli Opelim Sticker ' lı araç + 1 :)

Geri