Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

buda benimki. yalnız yapışkan ters olmuş mecbur dışarıdan yapıştırdım ilk yıkamada rahmetli olur:(

IMG_1101.webp

Bendeki de dıştan yapıştırmalı olanlardan. Bir senedir bozulmadan duruyor, malzeme kaliteli ise sorun olmuyor.

aslında kaliteli görünüyor ama ben pek ümitli değilim inşallah uzun ömürlü olur

Sağolsun Emre geçen sene İzmir'e dışarıdan yapıştırmalı 20 tane kadar sticker yollamıştı, şimdiye kadar kullanan arkadaşlardan bir şikayet duymadım, inşallah sizinkiler de uzun ömürlü olur da sorun yaşamazsınız.

aslında kaliteli görünüyor ama ben pek ümitli değilim inşallah uzun ömürlü olur
İçerden yapıştırma olması biraz zor, çünkü kaportaya veya arka camda içten ulaşılamayacak yerlere yapıştırılıyor. Kalite konusunda iddalı değilim, ama eminim o kadarda kötü değildir. Kendiminkini kaç defa yıkattım, en ufak bir deforme olmadı, sizinkilerde de olmaz inş.

ümit emeğine eline koluna sağlık. Hiç tanımadığın insanlar için birşeyler yapman çok güzel. Ben iç taraftan yapıştıracağım diye çok şartladım kendimi ölçütüm biçtim birde baktım ters. Basınçlı su çıkartır diye korkuyorum inşallah tutunur. Tekrar ellerine sağlık

Sağolsun Emre geçen sene İzmir'e dışarıdan yapıştırmalı 20 tane kadar sticker yollamıştı, şimdiye kadar kullanan arkadaşlardan bir şikayet duymadım, inşallah sizinkiler de uzun ömürlü olur da sorun yaşamazsınız.

Abi gittik oracle filme kestirttik. Baskı falan değil, original renkti. Bende sorun yaşamadım, he az biraz pahalı oldu ama ömürlük oldu.

abilerim nereden temin edebilirim bu sticker'ı exel dosyası halinde gönderebilir misiniz ben bulunduğum şehirde reklamcıdan çıkartsam ? Sivasta elinde fazla olan varsa ücretli ücretsiz seve seve alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim..

Geri