Opelim Net üyeleri Hangi Takimlarin Taraftari???

HANGİ TAKIMIN TARAFTARISINIZ?

• Kullanılan toplam oy
    333
bu anket hatalı , Gs taraftaraının fenerbahçeden çok olduğu nerde görülmüş :S

Son düzenleme:
bu anket hatalı , 6s taraftaraının fenerbahçeden çok olduğu nerde görülmüş :S

Ufuk kardeşim, 6s diye bir takım var mı yer yüzünde ? Lütfen Gs yada Galatasaray diye mesajını düzeltir misin ? Bu konu yüzünden forumda ne kavgalar çıktı...Hatta ben % 40 uyarı bile aldım..Hiç gerek yok...Yine öyle bişey yaşanmasın lütfen.. ! :(

Bu arada sanma ki ben Gs taraftarıyım...Ben de Fenerbahçe'nin taraftarıyım..Ama rakibimize böyle davranmak Fenerbahçeliliğe yakışmaz...! ;)

Ufuk kardeşim, 6s diye bir takım var mı yer yüzünde ? Lütfen Gs yada Galatasaray diye mesajını düzeltir misin ? Bu konu yüzünden forumda ne kavgalar çıktı...Hatta ben % 40 uyarı bile aldım..Hiç gerek yok...Yine öyle bişey yaşanmasın lütfen.. ! :(

Bu arada sanma ki ben Gs taraftarıyım...Ben de Fenerbahçe'nin taraftarıyım..Ama rakibimize böyle davranmak Fenerbahçeliliğe yakışmaz...! ;)

Oy oy oy yirim seni Pis kibar fenerli !!! :)

Çocukluğumun gençliğimin en güzel başarılarını o takımla yaşadım...Ezilmiş hisseden bir toplumun varoluşçuluğunun bir devamıydı o...Meydanlarda okul harici İstiklal Marşı nı onun sayesinde söyledim, hem de başka takımın taraftarları ile birlikte...Güven getirdi Türk Futbolcusuna, başarabilme duygusunu...Öyle ki Dünya üçüncülüğü bu sayede gelmiştir bence...Hangi Takım mı?...Apaçık belli değil mi?...Var mı Türkiye de bu özellikte başka takım...Soruyorum size...

bende fenerbahçe diyorum ama bu sene sivas şampiyon olsun bir anadolu takımına yakışır bence

ok düzeltiyorum ;)
tuşlara yanlış basmısım heralde :P

Geri