selamlar arkadaşlar bundan birkaç Hafta önce aracımı servise götürdüm yedek anahtarı yapımı için falan neyse gittim
1-)yeni anahtarımı aldım uzaktan kumandalı 200 ytl o zatn
2-)marş dinomosunun kafası başı değişti...
3-)Triger Seti değİşti.
4-)aracın orta konsol ışıkları yanmıyordu onlar değişti
5-)arka amortisörler değişti..
6-)aracıma cd lik ve döşeme temizleyicisi vs. aldım..
7-)Aracın radio,Teyp,Beyin .. Vs.. gibi Kodlarını aldım Tüm Kodlarını aldım.. toplam 700 ytl tuttuu hepsi....
ama ama gerçkten helal olsun aracıma çok temiz baktılarr işlemler bittikten sonra dışarıya çıkıarıp yıkadılar tabi
sağ olsunlar bayağı ilgilendiler..
ya o kadar iyiydi ki sürücü koltuğuna üstü yağlı ustalar binecek diye orayı poşetle kapladılar direksiyonu falan strec film denilen ince plastkle kapladılar gerçkten helal olsunn verdiğim para ya siz nasıl buldunuz azmıdır çok mudur 700 ytl miktar olarak?
1-)yeni anahtarımı aldım uzaktan kumandalı 200 ytl o zatn
2-)marş dinomosunun kafası başı değişti...
3-)Triger Seti değİşti.
4-)aracın orta konsol ışıkları yanmıyordu onlar değişti
5-)arka amortisörler değişti..
6-)aracıma cd lik ve döşeme temizleyicisi vs. aldım..
7-)Aracın radio,Teyp,Beyin .. Vs.. gibi Kodlarını aldım Tüm Kodlarını aldım.. toplam 700 ytl tuttuu hepsi....
ama ama gerçkten helal olsun aracıma çok temiz baktılarr işlemler bittikten sonra dışarıya çıkıarıp yıkadılar tabi
sağ olsunlar bayağı ilgilendiler..
ya o kadar iyiydi ki sürücü koltuğuna üstü yağlı ustalar binecek diye orayı poşetle kapladılar direksiyonu falan strec film denilen ince plastkle kapladılar gerçkten helal olsunn verdiğim para ya siz nasıl buldunuz azmıdır çok mudur 700 ytl miktar olarak?
Son düzenleme: