Opelİmi sERVise GötüRüdÜm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yigit100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabayı uşakta mı yaptırdın. vay be hey gidi günler hemen tanıdım uşağı valla :)

limon sıkıcam ama içine sindiyse sorun yok, fiyat biraz fazla geldi bana... umarım yanlış anlamazsın ancak aracın çok temiz bi araca benziyor sanırım uzun zaman sana masraf açmaz gibi görünüyor...

önemli olan servislerde bizlerle ilgilenilmesi ,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Evet sanırım uşak opel. Hemşehrim salihlide plakalar 4 rakama çıktımı ya vay be memleketime bak.

fiyat iyi seni de memnun ettilerse daha ne denilebilirki

Allah içine sindirsin. Fiyat makul, güle güle kullan.
sağ olasın teşekürrler savaş abi..
arabayı uşakta mı yaptırdın. vay be hey gidi günler hemen tanıdım uşağı valla :)
evet Uşaktaki opel Hitit servisine
güle güle kullan.herşey iimiş...
Çok teşekkürler.
limon sıkıcam ama içine sindiyse sorun yok, fiyat biraz fazla geldi bana... umarım yanlış anlamazsın ancak aracın çok temiz bi araca benziyor sanırım uzun zaman sana masraf açmaz gibi görünüyor...
teşekkürler.,Amin.. inşallah uzun süreler sorun yaratmanz
önemli olan servislerde bizlerle ilgilenilmesi ,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)
evet tatlı dil güler yüzlü servis elemanlı hepsi cana yakın insanlar
Evet sanırım uşak opel. Hemşehrim salihlide plakalar 4 rakama çıktımı ya vay be memleketime bak.
evet hemşerim yakında il olucaz kipa da açıldı

Kipa nın açılışında oradaydım. İl olayı biraaz zor.

opelin servisleri genel olarak iyi galiba ya?bende opel erdemir'e gidiyorum daha bakıma gırmedı ama bıkac işlem yaptırdım geyet iyiydi ilgi alaka ve titizlik..ustalarla sohbet kurunca herşey cok iyi oluyo zaten:D

Geri