arabayı uşakta mı yaptırdın. vay be hey gidi günler hemen tanıdım uşağı valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ ol abi çok teşekkürler yok abi denizlideki değil uşaktaki servis..hadi bakalım yiğitcim bakımıda yaptırdın kazasız belasız bin.Denizlideki servismi bu..
sağ olasın teşekürrler savaş abi..Allah içine sindirsin. Fiyat makul, güle güle kullan.
evet Uşaktaki opel Hitit servisinearabayı uşakta mı yaptırdın. vay be hey gidi günler hemen tanıdım uşağı valla
Çok teşekkürler.güle güle kullan.herşey iimiş...
teşekkürler.,Amin.. inşallah uzun süreler sorun yaratmanzlimon sıkıcam ama içine sindiyse sorun yok, fiyat biraz fazla geldi bana... umarım yanlış anlamazsın ancak aracın çok temiz bi araca benziyor sanırım uzun zaman sana masraf açmaz gibi görünüyor...
evet tatlı dil güler yüzlü servis elemanlı hepsi cana yakın insanlarönemli olan servislerde bizlerle ilgilenilmesi ,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
evet hemşerim yakında il olucaz kipa da açıldıEvet sanırım uşak opel. Hemşehrim salihlide plakalar 4 rakama çıktımı ya vay be memleketime bak.