opelin astra III kampanyası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben aldığımda da bahane uydurmuşlardı.. trafik ilkyardım çantası aldım..cam suyu koruma katkısı we oto yıkama şampuanı werdiler. :D

herkes bir şeyler koparıyor demek ki. bizim komşu da ford focus almıştı. 100 liralık mazot hediye etmişler. şampuan ve katkı konuları da aklımızda bulunsun. başta ne alsak kardır.:)

ben arabayı teslim aldım ama torpido gözünde raf yok.2010 larda yokmuş dediler ama rafın yeri var torpidoda..sizinkilerde raf varmıydı?

ben daha almadım bilmiyorum. hafta içi teslim alıcam

Bir ay önce gittim Trabzon Vardallar Full + Full Sadece sunroof yok ve manuel vites'di ilk yardım çantası temmuz pulu herşey onlara ait ama araç fümeydi siyah olsa tercih ederdim bide yeni kasalarının çıkması beni caydırdı. 1.3 cdti 90 yada 95 hp idi yalan olmasın 37.500 dediler ancak corsa daha tatlı geldi. Aile arabası olarak düşünülürse gerçekten ideal bir araç bagaj hacmi süper bide corsanın arka camlar manuel ve bagaj çok kücük.. Ancak corsa bağırıyor nede olsa C'mon :) daha genç işi .. SAygılarımla Can Demir..

valla abi şu an düzcedeyim. okullar başladı malum sınav dönemimiz şu anda. diğer hafta salı işim bitiyor. çarşamba sabahı yani tam bir hafta sonra ankara opandan aracımı alırım.sen?

valla abi şu an düzcedeyim. okullar başladı malum sınav dönemimiz şu anda. diğer hafta salı işim bitiyor. çarşamba sabahı yani tam bir hafta sonra ankara opandan aracımı alırım.sen?
ben de muhtemelen haftaya pazartesi gidicem aracı almaya. bugün fatura kesildi, vergisi yattı. araç hazır ama ben iş dolayısıyla gidemiyorum almaya. bir aksilik çıkmazsa pazartesi ankaradayım.

benim de fatura elimde. perşembe günü düzce emniyete gidip plaka çıkarıcam. mtv yi de ödedin mi?

Geri