abi valla dün bi grande punto gördüm multijet 1.3 motor 75 bg dedi sahibi opelin cdti modelleri 90 bg degilmi bu nasıl oluyo acaba?hem opelin bu motorlu araçlarında sogukta çalışmama gibi bir problem var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahtaravalli' Alıntı:abi valla dün bi grande punto gördüm multijet 1.3 motor 75 bg dedi sahibi opelin cdti modelleri 90 bg degilmi bu nasıl oluyo acaba?hem opelin bu motorlu araçlarında sogukta çalışmama gibi bir problem var.
faithless1905' Alıntı:hatta bir ara ablamın cdti ( 2004 ) corsası ile geçen yıl Alanya ya giderken Ağaçlı tesislerinde mola verdim.Adamın biri yanıma gelip baya bir soru sordu sonra focusu varmış.TDCi onu gösterdi.Corsa nın motoru bundan bile iyi dedi neden nereden biliyorsunuz diye sordum Ford da mühendisim bu arabanın ürettiği torku ve enjektörlerden püskürttüğü mazot multijetler hariç hiç bir araba püskürtemiyor dedi hatta bazı terimler söyledi newtonmetreli ifadeler kullandı CDTi lerde bu çok yüksekmiş...
vw yaşam kalitesine önem wererek göz boyuyo bnce hiç bişey yokM@honi' Alıntı:ne varsa Vw De varya