gokalp' Alıntı:götür sanayiye yapan biri multaka çıkar ama yapcam derken airbag i patlatmasın
yok daha neler.. . sensör direksiyonda mı???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gokalp' Alıntı:götür sanayiye yapan biri multaka çıkar ama yapcam derken airbag i patlatmasın
yusufaltintepe' Alıntı:walla arkadaşlar maslak oto sanayide bir parçacıda gözüme takılmıştı ama hangi dükkandı diye sormayın hatırlamıyorum opel ambleminin yani korna düğmelerinin olduğu o parça tek olarak satılıyor fiyatınında öle uçuk bişey olduğu tahmin etmiyorum heleki bir arkadaş airbag sistemiyle değişmesi lazım demiş 1000 ytl filen diyor sakın dediğim gibi parça tek olarak satılıyo ama değişirken nasıl değiştirirler bilmiyorum :good:
ikarahal' Alıntı:2001 astra comfort icin yazdım o cumleyi. Astralarda direksiyon farklı. Tek bir parca olayı yok komple gobek degisiyor. Daha dogrusu yetkili servisler oyle diyor. Oto pazarında korna kısmı delinmis, yırtılmıs, kopmus, yıpranmıs bir suru astra var. Asagıda gorulen direksiyon:
tamam arkadaşım ben sana özelden ulaşıp bilgilerivereyim.. umarım bana yardımcı olursun. teşekkürlertansugurler' Alıntı:arkadaşlar slm lütfen kazık yemeğin yaa korna yerleri satılıyor yedek parça olarak ve 30 ytl fiyatı böyle konularda bize msj atın yardımcı olalım size.
lütfennnnnnn.
tansugurler' Alıntı:slm ast g lerde atrık korna yeri için sadece aırbag kapağı üretildi ve çok daha sağlam olmuşş delinme sorunu ortadan kalkmış tek olarak satılıyor 95 ytl parça + işçilik.
tansugurler' Alıntı:slm ast g lerde atrık korna yeri için sadece aırbag kapağı üretildi ve çok daha sağlam olmuşş delinme sorunu ortadan kalkmış tek olarak satılıyor 95 ytl parça + işçilik.