arkadaşlar bu hafta sonu konyaya gittim iş için cuma gecesi 2.5 ta yola çıktım.saat sabah 5e kadar arabayı kullandım artık böyle biraz uyuku çöktu üzerime park alanına arabayı çekip 1.5 saat uyudum kalktım devam ettim bolu tunelinden geçtim gerede ye geldim yağmur zaten vardı ve geredede kar ve tipi ile karşılaştım gerede dinlenme tesislerine geldim.geceden berikar yağmış yaklaşık 25-30cm kar var yerde tesise girdim ama bu kar kaplı yerde nasıl ileriye gideceğim diye düşünüyorum çünkü ilerde bmw M3 vargeceden park etmiş çıkmak için uğraşıyor ben yurudum hiç durmadan bmw nin yanına kadar geldim adam uğraşıyor çıkmak için ben park ettim çıktım yukarı kahvaltı yaptım çay içtim camdanda adama bakıyorum adam arabanın etrafını temizliyor.kendi kendime bizde çıkamazsak bi kurek bizde uğraşırız diye dusundum arabaya bindim geri geri manevra yaptım o kar kalınlığında bastım gittim inaniki adam arkamdan baktı bu araba gitti ben nasıl gidemiyorum der gibi benim araba sanki 4*4 jeep yurudu gitti yollarda kar var yerler buzlu tırlar arabalar kenarlara savruluyor ben maşşallah hiç durmadan yurudum gittim araba bir kere daha gözüme girdi