yahu dikkat edin gerisi yalan.. dikkat herşeyin başı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabiki güveniyorum herkezin o koltuğa otururkende kendine guvenmesi gerektiğini düşünüyorum.kaza 1 kere yaptım allah herkezide kazadan beladan korusun karda buzda çok gittim illaki kaymalar olacaktır.karlı buzlu yolu falan boşver ben şöyle bi örnek vereyim bir yokuşa geldin dik bi yokuştasın durdun ve kalkacaksın çoğu kişi gaza basar el frenini çeker yokuştan kalkar patinaj çektirir az kişiler o yokuştan nasıl kalkılıp patinaj çekilmeyeceğini bilir.
dikkatte bir yere kadar bence ben kaza yaptım demiştim ya gece 11 de e5 te gidiyorum hızım 140-150 arası arkadan geliyor araba vuruyor artık 200lemi geldi ne yaptıysa hadi dikkat et sen dersink aynadan baksaydın diye ben adamı baktım ama adamı ben bi gelirken gördüm kaçmama rağmen arka sol köşeden vurdu o hızlayahu dikkat edin gerisi yalan.. dikkat herşeyin başı..
olabilir fikrine saygı duyarım kelimeler farklı kullanılmış olabilir ki farklı olunca anlamlarıda değişyorbende genelde el freni çekerim. bu iyi bir sürücü olduğun göstergesi değildir. bu biraz tarz meselesidir. ki gene kendimden örnek vereyim ben sadece dik yokusta değil bir çok zaman durduğumda el freni çekerim ki kalkışımı max. performans ile yapayım. bence biraz yanlış düşünüyorsunuz bu iyi sürücülük konusunda. tamam bu bir yetenektir. futbol oynamak atıcılık vs gibi. ama bence siz o kendinize olan güveniniz ile iyi sürücü ve tecrübeli sürücüyü karıştırıyorsunuz. iyi sürücü kaza yapma potansiyeli herdaim olan sürücüdür. tecrübeli ise riski minimum düzeyde tutan yol hava koşullarına göre kendini ayarlayabilen sürücüdür.
dikkatte bir yere kadar bence ben kaza yaptım demiştim ya gece 11 de e5 te gidiyorum hızım 140-150 arası arkadan geliyor araba vuruyor artık 200lemi geldi ne yaptıysa hadi dikkat et sen dersink aynadan baksaydın diye ben adamı baktım ama adamı ben bi gelirken gördüm kaçmama rağmen arka sol köşeden vurdu o hızla