Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün arkadaşımla araba bayilerini gezdim.opele de gittik.edition ve business paket araçlarda watt suspansiyonu opel çalmış.Görünce bir hayli sinirim bozuldu.Lastikleri de 17 inç ten 16 inçe düşürmüşler.46850 fiyat istiyorlar.Satıcı her zamanki gibi "abi çok da önemli değil bee" dedi.dedim ben takmak istersem ne kadara takarsınız ortalama 2500-3000 tlyi bulur ama takılır mı bilmem dedi.sen araçtan 3000 tllik parçayı çal 2000 tllik lastiği çal sonra yeni model diye sat.

Ben şu an aracımı satsam 2013 model (17 inc lastiksiz ve wattssiz) satan adam dan daha fazla isterim.benim aracım 5000 tl daha dolu.

Opele bu hırsızlığı hiç yakıştıramadım  general_non_non general_non_non

Ynt: Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

Aslında 16" opsiyonu en baştan olsaydı keşke, misal ben süratli kullandığımdan 17" yine tercihim olurdu ama buna rağmen 18" de tercih edebilirdim ama etmedim çünkü burda yollar tek kelimeyle berbat ve aslında 15" bile çok, hatta bu yüzden de yerden yüksek bir Dacia almıştım.

Tabi Watts ın alınmasının tek açıklaması maliyet, büyük jant ve watts olmayan modelleri daha ucuza satmayacaklarsa elbet!

Bu opelden korkulur  :-X

LPG taktırdığım bayiye bakıma gittiğimde 0 Km astraya LPG bağladıkları gördüm 2013 edition biraz inceleyim dedim jant 17 idi ama watt olmayışı direk gözüme çarptı zaten ama bunları biliyorduk. Yeni birşey dikkatimi çekti ve davlumbaz yalıtımının olmadığını gördüm.

6uBRO.jpg

RpuPE.jpg

Sanırım Edition'ları şu Avrupa'da bomboş satılan Selection'lar düzeyine indiriyorlar yavaş yavaş. 4 teker, bir direksiyon standart, koltuklar opsiyon. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Sanırım Edition'ları şu Avrupa'da bomboş satılan Selection'lar düzeyine indiriyorlar yavaş yavaş. 4 teker, bir direksiyon standart, koltuklar opsiyon. ((:

Niye abi arka koltuklar opsiyon olmamalı mı :)

kenangokhan link' Alıntı:
Niye abi arka koltuklar opsiyon olmamalı mı :)

Öyle fazla opsiyon olunca bir üst donanım paketi oluyor. ((:

Ynt:

Aslinda ne kadar az donanim, o kadar hafif arac, dusuk yakit tuketimi bizim benzin fiyatlari cercevesinde degerlendirirsek :-D

Aynı yıl aynı paket araçlarda bile farklılık olabiliyor mesela cozmo paket araçlarda sadece bende AAS var + AFL

opel zaten hiç bir zaman donanım noktasında aynı olamıyor. aynı donanım araçlarda bile bariz farklar var buda aracı satarken biraz opeli araştıran biri satıcının aracında eksik bir şey gördüğünde bunu satıcıdan biliyor ve kuşkuyla yaklaşıyor oysa bu fabrikadan böyle çıktı demez rahat rahat.

Geri