Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

DERSİMLİ link' Alıntı:
Aynı yıl aynı paket araçlarda bile farklılık olabiliyor mesela cozmo paket araçlarda sadece bende AAS var + AFL
abi AAS ne oluyor.otomatik sirkülasyon mu ?

ttt35 link' Alıntı:
abi AAS ne oluyor.otomatik sirkülasyon mu ?
Atomik absorbsiyon spektroskopisi(AAS), gaz halindeki ve temel enerji düzeyinde bulunan atomların, UV ve görünür bölgedeki ışığı absorblaması ilkesine dayanır. Işıma şiddetindeki azalma ortamda absorbsiyon yapan elementin derişimi ile doğru orantılıdır. GOOGLE Amcadan aldım bende bilmiyorum ne olduğunu

impartant link' Alıntı:
Atomik absorbsiyon spektroskopisi(AAS), gaz halindeki ve temel enerji düzeyinde bulunan atomların, UV ve görünür bölgedeki ışığı absorblaması ilkesine dayanır. Işıma şiddetindeki azalma ortamda absorbsiyon yapan elementin derişimi ile doğru orantılıdır. GOOGLE Amcadan aldım bende bilmiyorum ne olduğunu

Kardeşim ne güldürdün beni akşam akşam  :D AAS akıllı ağ sistemi AFL Farımın içinde büyük bir örümcek var ve ha bire ağ örüyorda buda bif donanim AAS+AFL konu açtım AFL Farda örümcek ağı adinda oraya bakarsanız konuyu anlarsıniz Konuya gelince OPel trk kelime ile tozutmuş

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kardeşim ne güldürdün beni akşam akşam  :D AAS akıllı ağ sistemi AFL Farımın içinde büyük bir örümcek var ve ha bire ağ örüyorda buda bif donanim AAS+AFL konu açtım AFL Farda örümcek ağı adinda oraya bakarsanız konuyu anlarsıniz Konuya gelince OPel trk kelime ile tozutmuş
abi seni güldürebildiysem ne mutlu bana ancak şunu söyleyebilirim çok şanslısın çünkü farın içinde canlı yaşatan tek far senin arabanda bunu opel istese de bir daha üretemez lütfen aracı satarken bu özelliği alıcıya söylemeyi unutmayın bu arada konuya vakıfım :)))

bakalım opel başka ne çalacak.davlumbaz içi yalıtım lastik watts yakında direksiyonsuz araçlar da gelirse şaşmam

DERSİMLİ link' Alıntı:

Ben de AFL ye inceden sövüyorsun sandımdı  005hihih

100 bin tl verdiğin bmw 316i bile jant kapaklarıyla satıyor aracı.

Ynt: Ynt: Ynt: Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

thehunturk link' Alıntı:
100 bin tl verdiğin bmw 316i bile jant kapaklarıyla satıyor aracı.
BMW'de de kapak olayi var mi yahu O.o

bmwde ben de kapak jant gördüm.ve bi hayli iğrençti.ancak opelin kapak jant vermesine laf etmiyorum aracın modelini artırdıkça donanım çalmasına kızıyorum

16 lar çelik jantmı. 16 jant seçeneği olması aslında iyi olmuş ama fiyat farkı olmalydı. Anadoluda yolları çok kötü olan şehirler var ayrıca 17 nin görüntüsü güzel ama konfordan çalıyor. Bir çok kişi için iyi bir seçenek olabilir. İzolasyonu çalmaları çok çirkin olmuş. Bu business donanımı ilk defa duyuyorum. 2014 yılında donanım isimleri ve kombinasyonları değişiyor sanırım.

Geri