Ynt: Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!
yıldıray la goruştum ben gerceken amerıkaya gıdecek pılot olmak ıcın
yıldıray la goruştum ben gerceken amerıkaya gıdecek pılot olmak ıcın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CALİBRA BG link' Alıntı:tolga ben o arabanın sahıbını tanıyorum arkadaşım hem sende tanıyorsun
evet hatta kullanıcı adı wıng35 hatırlamış olamn lazımTolga KARACA link' Alıntı:Bizden biri ha?
CALİBRA BG link' Alıntı:evet hatta kullanıcı adı wıng35 hatırlamış olamn lazım
CALİBRA BG link' Alıntı:yıldıray la goruştum ben gerceken amerıkaya gıdecek pılot olmak ıcın
+1 madem ilk seriye koyup sonradan çıkartıp opsiyon haline getiriyor yada ek maliyetle takılıyor saterken söylenmeli...sallierim link' Alıntı:şahsen ben de aracımı satacak olsam watts dan söz ederdim
aslında haklısın ama alan adam demezmı banane kardeşim wattın matndan ben rallı yapmıcam kı der yanı bu olayın farkında olmayan ınsanlar olurmelihksn link' Alıntı:+1 madem ilk seriye koyup sonradan çıkartıp opsiyon haline getiriyor yada ek maliyetle takılıyor saterken söylenmeli...
gokhan tam da o ılanı nasılda denk getırdın arkadaş wıng35 kullanıcı adı ılee gırıyordu belkı hatırlamışındırkenangokhan link' Alıntı:Yanlış anlaşılmasın, ben sadece opelin eksiklerini iyi tespit edip ilana lanse etmiş olduğunu gördüğüm için paylaştım
ayrıca bu durumdan opel utanmalı bir başkası değil.
bitcok insan olcaktır tabıkı farkında olmayan mesela ben burda okumsmış olsam fark edemezdim ama opel gibi bir markaya satarken söylemesi yakışırCALİBRA BG link' Alıntı:aslında haklısın ama alan adam demezmı banane kardeşim wattın matndan ben rallı yapmıcam kı der yanı bu olayın farkında olmayan ınsanlar olur