Opelinize Hangi Marka Lpg Kullaniyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEK28M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OPELİNİZDE HANGİ MARKA SIRALI SİSTEM LPG KULLANIYORSUNUZ

• BRC

Oy: 45 27.3%
  • LAVATO

Oy: 13 7.9%
  • VOLTRAN

Oy: 10 6.1%
  • ZAVOLLİ

Oy: 22 13.3%
  • TARTARİNİ

Oy: 13 7.9%
  • E GAS

Oy: 2 1.2%
  • ATİKER

Oy: 31 18.8%
  • EKOGAS

Oy: 4 2.4%
  • DİGER

Oy: 25 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    165
arkadaşlar beni araçta Atiker var hiç bir sorun yaşmadım . Fakat duduğuma göre mimgas die bir marka çıkmış fiyatı da çok ucuzmuş yeni takacaklar aratırmalı bence....

ben daha yeni atiker tak
tırdım

valla brc kullanıyorum çok memnunum çekiş olarak benzinden bir farkı yok gibi gaz olorak ta aygaz kullanıyorum.taktıracak arkadşlara tavsiye ederim.

diğer tüp markalarını kullanmadımm,ama zavoliyi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum..oldukça memnunumm şimdiye kadar filtre değişrimek dışında hiçbir masraf cıkartmadı...maşallah diyelim nazar deyipte yolda bırakmasın :):):):):)::)

8 ay önce izmirde atiker taktırdım şuana kadar hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. BRC ve Atiker arasında kararsız kalmıştım BRC 1500 YTL ATİKER 900 YTL olunca fiyat farkından dolayı atikeri tercih ettim.
Ayrıca zaman zaman motor arıza lambası yanıyor özel servise sebebini sorduğumda Lpg takılı olduğu için egzost çıkışında gazı tam anlamıyla yakmadığı için lambanın yandığını önemli olmadığı gaz takılı vectralarda bu arızayı verdiğini söylediler ne kadar doğru bilmiyorum ama dediğim gibi 8 aydır hiçbir sorun yaşamadım. Bu şekilde arıza lambası yanan arkadaşlar varmı aramızda.

hızım 140 - 150 yi gectiği vakit anlamıyorum bi anda yanıoo ...daha sonra kendiliğinden sönüyor....benim ustada sana denilenin aynısını dedi :):):) lpgli olduğu için yanar dedi ,o yusden bende aldırış etmiyorum acıkcası ...

lavato dan cok memnunum hız konusunda benzınlı gıbı hemde gaza 120 hızla otobanda 11 krs yakıyo

Geri