Opelinizi Kullanırken En sevdiğiniz yönleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Firaty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kalkışlarda ve yokuş yukarı hızlanırken motorun sahip olduğu torku hissetmeyi seviyorum

geçen pazar aydın izmir otoyolunda yani kasa beyaz bir mercedes e270 geçtim..süperdi..adam yol bile verdi..sürat 180-190 arası..nasıl gururlandım sormayın...kaçla gittiğimi yanımdaki insanlar anlamıyor bile..en sevdiğim yanı bu....hızlı gidiyorsun diyen yok..

kalkışları süper ya... inanılmaz zevk alıyorum bi fırlatıyo insanlar yapışıyo :D ve bide sollama yaparken böle vites kücültüp gaza basınca gelen ivme beni resmen mest ediyor:rolleyes: birde çok güven veriyo yüksek hızda. arabanın tamamına hakimmişim gibi hissettiriyor:rolleyes:focusta da aynı hızlara çıktım ama tırım tırım:D bu astracığım yola oturuyo süper bi hissiyat yaratıyor:rolleyes: geçen gün ışıklarda 1.16mıydı 3.16mıydı anlamadım yazmıyodu ama peşinden atamadı beni:D okan üni stikerı vardı azcık züppe gibiydi 5.viteste 110la yanından geçerken ki bakışını hala unutmuyorum:kop:

Opel sahiplerinin yorumlarını okumayı seviyorum.

kışın buz gibi hawada koltuk ısıtmasına basmak :D çok süper bi duygu :D ama bazen bağırsak hareketi yaptırıyor meret :kop:

turbodan gelen ıslık sesini,
her servise gidildiğinde opelcilerle opelin mi var derdin var muhabbetini
yolculuk öncesi 1.3 de gidermi benım 2.0 ım şöyle böyle muhabbetlerının yokuşu spor moda getırmeden bıle vites arttırarak cevap vermesini
direksiyona oturdugunda verdıgı güveni.

güven duygusunu, gerçekten içindeyken insana bir güven geliyor ve beni geçen arabaların geçtiği sürati göründe içinde kelle koltukta beni geçmek için uğraşmalarını görmek güzel oluyor. Çünkü ben o süratte gayet rahat olmayı seviyorum

3 binden sora ki ses bencede :)

Geri