Opelinizi Kullanırken En sevdiğiniz yönleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Firaty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:kop: Dostum ben de fanatik bi opelciyim ama bakma sen o mercedes'e, basarsa rüzgarında devirir seni :) Kıl'ın birine denk gelirsin, neme lazım?! :)

tamam..:) bir dahakine haddimizi bilelim..ona göre davranalım..sana da iyi beklemeler..

:kop: Dostum ben de fanatik bi opelciyim ama bakma sen o mercedes'e, basarsa rüzgarında devirir seni :) Kıl'ın birine denk gelirsin, neme lazım?! :)

bence bu biraz da direksiyona ve yüreğe bağlı otobandasın aynı şartlardasın kim gaza daha cok basabiliyorsa o öndedir

İşte benim de "Kıl Biri"nden kastım o:)

artık aileden biri olmasını...kızımın da dedigi gibi bizim arabamızın adı OPEL soyadı VECTRA...

arabayı bigüzel yıkayıp sakin sakin rolantide gezmeyi 10 yaşında olmasına rağmen bir sürü yeni arabanın bile yanında çook karizma durmasını kapısını örttiğümdeki sesini

Aracıma binenlerin çoğunun ağzının açık kalması, harika güven hissi, yüksek limitleri ve diğer saydıklarınız :)

arabaya ilk defa binen arkadaşlarla aramızda genelde geçen muhabebet

-Kaç model bu?
-97
-Nasıl bu kadar temiz?
-?? temiz işte
-gidiyor mu bari?
-Bilmem bak bakalım gidiyor mu?
-lan lan lan yavaş tamam
-ehe :D

Bir de 3. vitesteki şaşırtıcı ataklığı var. Bir çok araba ilk 2 vitesi önde bitiriyor ama 3 e atınca uzayıp gidiyor bu araba. Nedendir acaba :D

"S" tuşuna hastayım bir anda 7000 devri görüp 10
arabayi bir anda sollamayi

1.3 oldugu için benimle dalga gecenleri turbo devreye girince mos mor etmeyı yanlarından gecerken yuzlerıne gülmeyi seviyorum tabi birde bnm gibi bir deliye astra yerine baska bi arab verselerdi şu anda bunu yazmazdım ilk virajda takla atıp ölmüş olmam gerekiyordu

virajlarda gaza basarak arabanın asvalta yapışmasına ve orta şerittekilerın o hızla o virajı nasıl alıyor demelerine bayılıyorum :D

Arabayı Sokakta Yıkarken Yoldan Geçenlerın Aracın Arkasından Modelıne Bakmasınada Bayılıyorum :)

Geri