Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hemşo ben bunu aradım gelip görelim madem Bursadasın diye Adam yerim yok falan ben geliyim göstereyim dedi..Sahibinden de ilanı var..Epey övdü 1600 e kadar da düştü..Ama çin malı sonuçta o kadar paraya deymez.. dedik vazgeçtik... www.naviturk.org diyede bi siteden bahsetti bunun siteymiş vs..
Navitech gibi tutturmaya çalışıyor..Buğra arkadaşın dediği gibi dışarıdan al buradan çıktı..Navitech diye bi marka yok...sorsan millete navitech şöyle navitech böyle ..Yüce hünkarda bile bunlardan takıyorlarmış..2500-3000 arası yuhh dedim..Çin malına..
Bu ilanda o hesap işte..
nevitach ler çok güzel modeller ama mütceye uyan modelleri 4 çıkışlı bizim araçlarda 5. hoparlör var dikkatli dinleyince 5. hoparlör müziğe ciddi kalite tatıyor
eleman çin den 450$ + kargo ödeyip getirmiş memleketimin güzel insanlarına 1850 den çakmaya çalışıyor. Helal olsun valla "girişimci" ruh böyle demek ki