corolla alırsanız özellikle profilinizdeki araçlardan sonra bela okumaktan başka birşey yapmazsınız. 2012 model corollada hız sabitleyici ve bir çok donanım malesef yok. ayrıca süspansiyon sisteminden ve yüksekliğinden dolayı araba uzun yolda tam bir çile. rüzgardan etkilenen o fiyata başka c segmenti araba alamazsınız. d4d motorların 2010 2011 modelleri arasında yağ yakma değil yağ eksiltme sorunu vardı. tsb bültenleri ile mahkemeye giden benim bildiğim 2 tane kullanıcı araçlarını (auris) iade etti.2012 modellerde sorunun kalktığını söylüyorlar. turbodan kaynaklı demişti servis ama 2 tane kullanıcıdada sandık motor değişikliği falan yapıldı. mmt vites ise opelin easytronic vitesi gibi. ben ne kadar burada anlatsam boş kendiniz bir test sürüşü yapsanız zaten fikriniz büyük ölçüde değişecektir. kısa kullanım ile değil özellikle virajlı yüksek hızlarda test edin derim. yol tutuşu bmw bırakın opelle kıyaslanamaz. ben yerinizde olsam bmw alırdım lpg taktırıp konfor güven yol tutuşunun keyfini çıkartırdım... ayrıca toyota sadece belli bir istasyondan alınan araçlara garanti veriyor lafı tam bir şehir efsanesi...