opelle kaza yaptınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa gsi vardı 94 model o anı hıc unutmuyorum köpru altına gırerken hızımda yuksektı tabı yandakı arabanın benı sıkıstırmasıyla koprunun dıreklerıne carpmıstım aracın önü sankı bıcakla 2 ye bolunmustu söför tarafında ve yan tarafında hıc bırsey yoktu ön taraf pert olmustu zaten ondan sora aracı sattık Allah kımseye gostermesın

küçük çaplı arka farı kırdım. Allah büyüğünden korusun herkese geçmiş olsun.

eylül 2007 de akşam 6 7 civarı bizim buraya gelirken girişte yol çift seride çıkıp sonra tek şerit oluyor çifte çıktığı yerde soldan giderken karşımıza motor çıktı viraj 90 derecelik geniş bir viraj çevresi boş olsada havanın puslu olması dolayısı ile mobiletle kafa kafaya gelmemiz bir oldu babam kullanıyordu aracı ben farkettim motoru ne far yanıyor ne bişi alacakaranlık hava o yüzden belli olmuyor dedim motor geliyor, ilk önce fren yaptı sağa kırdı biraz, sonra baktık hala üstümüze geliyor direkt ortadan babamda ona vurmamak için sola kırdı ve jantı kaldırıma sürttük 100 le inanın hiç bişi olmadı sandık ama inince jant rendelenmiş bu silverline jant hemde, dümdüz oldu ya, ön tampon sol kısımda hafif bi sürtük sola kırarken hafif solundan girmiş allahtan o kadar la sınırlı ama inanın başka bir araç olsa o kazacıktan sol taraf gitmiş olarak ayrılırdı çünkü kaldırımın yüksekliği 40 cm hemen hemen jant hizasında o bakımdan dümdüz rendelenmiş kaldırım içe göçmüş arabada bişi yok servise çekildi araç jant bekledi 1 hafta kadar lastik jant değişti direksiyon ve şanzımanda bişi yok o hızla verilmiş sadakamız varmış vurmuş olsak adamın parçalarını yerden kazımak zorunda kalıcaklardı. Emniyet kemerimiz zaten takıktı ve inanın içeriden hiçbirşey hissetmedik dedim çizildi jant o jantı görmeniz lazım telin de şarjı bitmiş aksilik fotosunu çekemedim o zaman dikkatli olun arkadaşlar motorlardan nefret ediyorum sürter sürtmez indim baktım salak durma nezaketini bile göstermedi nie dursun ki koskoca mobilete yol verdik halbuki kendi şeridinden gitse ki gitmeme sebebi tam dik üçgen yapıp dönmesi lazım bizim yolumuz ise hilal yapıyor tabiri caizse ordan dolanmak istememesi az kalsın canına mal olucaktı sarnıç a gelenler bilir tam karakola gelmeden havaalanı yanı yolun çift şerit olduğu kısım neyse durum böle herkes emniyet kemerini taksın alkolsüz sinirsiz kazasız belasız cezasız aracını kullansın iyi ki opelimiz var haa bişiyi unutmuşum orijinal jant olması sebebiyle aracın iç aksamı etkilenmemiş servis raporunda yazıyordu orijinal jantlar saolsun belkide bu kadar hafif atlatmamızda etkisi büyük dayanıklılık bakımından

Son düzenleme:
Babam yaklaşık bir sene önce 2005 vectra ile yaptı size resimlerini göstermek isterdim ama o zman aklımız başımızdan çıkmıştı.140 civarlarında giderken önündeki kamyanun stopları yapmıyomuş o da son 50 metrede görmüş fakat artık duramazdı yolun dışına atmış yaklaşık bi 5-6 metre sonra kayaya çarparak takla atmış.2 takla diyo ama emin değil o da kemer de takılı değilmiş fakat masallah hiçbişi olmamış sadece arkadaşının üstüne yatmış cam parçalandığı için kolu kesilmişti o kdaarla kurtuldu..Bu konuda Opele güvenim sonsuz.Allah kimseye kaza-bela vermesinn...

küçük bişi daha unutmuşum kaza olduğu an araç zaten sürttükten ve babamın sola kırıp durdurmasından sonra bu 1 2sn içinde oluyor ben indim arabadan belki plakası falan vardır die plaka ne gezer neyse tam kapıyı açtım baktım plaka falan yok yandan geçen bi kamyonet şöförü bu kadar hızlı gidersen olucağa bu dedi sinirden ne yaparsın o an avazım çıktığı kadar bağırdım arkasından biz mobiletin üstüne sürmeye devam etseydik o sola kırcaktı ve direkt kamyonete insanlarımız neden bu kadar yobaz adam hız yüzünden sanıyor durup bişi varmı yokmu demiyorda pişkin pişkin bu kadar hızlı gidersen olucağa bu diyor allah insanlarımıza ilk önce akıl versin hadi kamyonet şöförü cahil mobiletli görmüyor mu sağa işaretini bizim şeride giriyor yolunda sağı solu kaldırım kaçmak için yeride yok aklıma geldikçe sinir oluyorum ama elden ne gelir ben 2 gün sonra o psikolojiyle istanbul marmara gsf de yetenek sınavına girdim entas bölümünü kılpayı kaçırdım resim bölümüne (kayıt yaptırmadım) yerleşmiş olsamda edüstriyel tasarımı kaçırmamda motivasyon eksikliğinin etkisi büyük o bakımdan böyle küçük bir kaza bile insan hayatında büyük sapmalara neden olabiliyor!!!

Son düzenleme:
Geri