opellerde amortisör ömrü nekadar dır..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ghost 06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağ sızıntısı var aslında. gördük onu 1-2 tanesinde. Ama bilemedim tabi tam olarak.
Bakım sırasında buda elden geçecek gibi.
4 amörtisör ne kadardı? :)

Yağ sızıntısı var aslında. gördük onu 1-2 tanesinde. Ama bilemedim tabi tam olarak.

İmkanın varsa orjinal amortisör taktır, GM'un dördü 400-450 tl arası fiyat tutar.Ben önlere şurda bir, bir buçuk ay oldu bilstein marka taktırdım ikisine 150tl verdim ama pek hoşuma gitmedi daha sert geldiler orjinale bakarak.Amortisör deyip geçmemek lazım ürüyen aksamın bence en önemli parçasıdır.

Yağ sızıntısı varsa değişim zamanı gelmiş demektir :(.

amotrisörün ömrü yokturkı yenı alırsın bi çukura düşersin patladı gitii...:)

öncelikle tsk ederim açıklayıcı bilgileriniz için.anladığım kadarıyla belli bir km değil. araç kullanımda önemli rol oynuyor.malum tr kiyede ki yol şartları da ortada.yinede bi ustaya göstermemde fayda var sanırım.

benm arkalar patlak,terleme yapıyor,arabada 5 kişi varsa geniş ve uzun çukur çıkışlarında hız da varsa araba beşik gibi yaylanıyor:D değiştirmek lazım bi ara..

lastik mi bu çivi girdi patladı gibi yorumlar yanlış. taktığın gün istediğin çukura gir patlamaz! amortisörün belli bir çalışma mesafesi var kaza olup bu sınırlar bozulmadığı sürece amortisör kalitesine vede kullanılan yollara göre ömrü değişir. neon'umda arka amortisörler 190.000 km gitti artık iyice bozuldu 15 senedir kullanıyoruz ama ön amortisörler 40 000 gitmiyor. daha çok yük var birincisi ikinci olarakta orjinal mopar bulunmadığı için gazlı takıyoruz fazla gitmiyor. orjinal yağlı amortisörü bulabilsem 100.000 gidecek ilk amortisörleri gibi.

ülkemizde çok kısa

Geri