Opellerdeki AT olayı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.4 yeni corsa 6 ileri tam otomatik. 10 bg kısmışlar ama ;)

Evet birde 100 beygir olan aracın rampalar da filan çekmediği yönünde çok yorum okumuştum bu düşüş aracın performansını etkiler sanki. Ama yakıt değerleri de bir litre kadar düşme olmuş.

testini izlemiştim daha iyi olduğu yönündeydi. zaten 1.4 100 bg çekmiyor diyen adam gitsin el arabası kullansın...

testini izlemiştim daha iyi olduğu yönündeydi. zaten 1.4 100 bg çekmiyor diyen adam gitsin el arabası kullansın...

Rampalar da filan bayıldığı yönünde idi. Ama benim bu dediğim 1.4 otomatik olanları ve 100 beygir olanları şimdi olan ise beygir 90 tork yine aynı 130 tork ama buna karşın 4 ileri olan vites 6 olmuş ama ne artı kadar? işte onu bilemiyorum.

Bence 6 ileri uzun yolda yakit tuketimi acisindan ise yarar. Plazada test ettigim arac sanki vites atarken one yigilma yapiyor gibiydi. Bi de bazen basiyorum ama gitmiyor diye dusundum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

6 ileri şanzımanını tüm test yapanlar begenmiş.
sarsıntı yok diyorlar. ayrıca yakıt tüketimi baya iyileşmiş...

Yakıt değil de araç özellikle rampa tırmanırken yığılmaması gerek. Rampa da yığılan araç beni uyuz ediyor.

Yakında bu araç için de yorumlar çıkar. Bakalım rampa konusun da durumu ne olacak. Merak etmiyor değilim yani.

Geri