Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

altunizadesonax link' Alıntı:
Selam arkadaşlar. Ben Altunizade Sonax'ın işletmecisiyim. Forumda bulunan Özkan kardeşimiz sayesinde bu forumu tanıdım. Ve biraz da inceledim ki hakikaten çok kaliteli bir forummuş. Katkısı olan herkesi kutlarım. Ben de bu foruma üye olarak reklam yapmak amaçlı değil ama bildiklerimi sizinle de paylaşmak amaçlı ve de sizlerden bir şeyler öğrenmek amaçlı üye oldum. Car care sektörü ile ilgili ve bazı konularda sorularınız varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Saygılar...

welllcommee

Keyifli forumlar.

Sizin gibi işinin ehli kişilerin aramızda olması bizim için süper bir fırsat :)

Soracak bir sürü soru var şimdi :)

Selam arkadaşlar. Ben Altunizade Sonax'ın işletmecisiyim. Forumda bulunan Özkan kardeşimiz sayesinde bu forumu tanıdım. Ve biraz da inceledim ki hakikaten çok kaliteli bir forummuş. Katkısı olan herkesi kutlarım. Ben de bu foruma üye olarak reklam yapmak amaçlı değil ama bildiklerimi sizinle de paylaşmak amaçlı ve de sizlerden bir şeyler öğrenmek amaçlı üye oldum. Car care sektörü ile ilgili ve bazı konularda sorularınız varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Saygılar...

welllcommee

Selam arkadaşlar. Ben Altunizade Sonax'ın işletmecisiyim. Forumda bulunan ֖zkan kardeşimiz sayesinde bu forumu tanıdım. Ve biraz da inceledim ki hakikaten çok kaliteli bir forummuş. Katkısı olan herkesi kutlarım. Ben de bu foruma üye olarak reklam yapmak amaçlı değil ama bildiklerimi sizinle de paylaşmak amaçlı ve de sizlerden bir şeyler öğrenmek amaçlı üye oldum. Car care sektörü ile ilgili ve bazı konularda sorularınız varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Saygılar...

hoş geldiniz. Bilgi ve birikimleriniz ile foruma büyük katkınız  olacağından eminim 045thumbsup

Merhaba Arkadaşlar,
1.4T Sport + still aracımı 15 Mart tarihinde teslim almam rağmen işten güçten şimdi kendimi tanıtabiliyorum.
Arada sırada foruma bakma fırsatım oldu, en beğendiğim nokta ise çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş. Umarım bende aranıza katılıp, sizlere çok şey öğretip çok şeyler öğrenirim. Bu arada Ankara'da yaşıyorum ve Mali Müşavirim.
Herkese selamlar

Grmbl link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
1.4T Sport + still aracımı 15 Mart tarihinde teslim almam rağmen işten güçten şimdi kendimi tanıtabiliyorum.
Arada sırada foruma bakma fırsatım oldu, en beğendiğim nokta ise çok güzel arkadaşlıklar kurulmuş. Umarım bende aranıza katılıp, sizlere çok şey öğretip çok şeyler öğrenirim. Bu arada Ankara'da yaşıyorum ve Mali Müşavirim.
Herkese selamlar

Hosgeldiniz ..

Grmbl link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Herkese selamlar
Aramıza hoşgeldiniz.. Keyifli forumlar..

BurakyNk link' Alıntı:
hoşgeldiniz, keyifli forumlar diliyorum

Grmbl link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
Herkese selamlar
welllcommee Bende bir önceki aracımı tam 15 Mart 2011 de teslim almıştım :)

Merhabalar...

Kendimi tanıtmayı unutmuşum:(
Ben Haydar... İstanbulda yaşıyorum. İnşaat Mezunuyum...  Kamuda çalışıyorum... 2012 Astra J 1.3 CDTİ nehir gri cosmo sahibiyim.

Herkese iyi sohbetler...

okan7134 link' Alıntı:
Merhabalar...

Kendimi tanıtmayı unutmuşum:(
Ben Haydar... İstanbulda yaşıyorum. İnşaat Mezunuyum...  Kamuda çalışıyorum... 2012 Astra J 1.3 CDTİ nehir gri cosmo sahibiyim.

Herkese iyi sohbetler...

Tekrardan hoş geldiniz diyelim.  :)

Geri