Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ynt: Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

anilc link' Alıntı:
merhaba, ankaradan bir adet astra j 1.6 turbo (2012) eksiltip izmire kazandirdim, eski aracim 1.8 civic hb idi (2007) sadece yaslandigi icin sattim umarim yeni arabamida bu nedenle satarim :)
Hoş geldiniz aramıza

Ynt: Ynt: Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

opel80 link' Alıntı:
Herkese merhaba ben veli foruma yeni kayıt oldum aracımız opel insignia edition elegance 1.4 140 hp beyaz herkese iyi forumlar saygılarımla.
Hoş geldiniz aramıza

Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

öncelikle herkese merhaba  adım gökhan güven laboratuvar teknisyeniyim.bu forumla opel astra j 1.4 cosmo aldıktan sonra tanıştım.keşke daha önce tanışsaydım dediğim çok oldu.aracımı 1 temmuz pazartesi teslim alacağım inş.bu forumdan çok şey öğrendim bazen öğrediğim şeyler acı versede  :) (özellikle benzin sarfiyatı ve opelin bazı kronik sorunları gibi  ) genel olarak çok yararlı ve başarılı bir forum.özellikkle yaptığınız buluşma ve yararlı tanıtım videolarını izledikçe iyki bu forumla tanışmışım dedim kendi kendime..bu forumda emeği geçen herkese teşekkürler general_Applause...aracımı teslim alınca bende yorumlarda bulunacağım inş  byee

welllcommee

teşekkürler bülent bey :)

slnmn alykm bende yeni katıldım aranıza beni buraya bi arkadaşım yönlendirdi

Merhabalar Uğur ben..İzmirliyim... 25 Yaşındayım kamu sektöründe çalışıyorum...
Ben de sizlerin arasına 2011 Model 1.3 Cdti Astra Sport la katılmış bulunmaktayım...

Hoşgeldiniz....

Keyifli forumlar...

Site harika olmuş elinize yüreğnize sağlık.
Tayfur DEMİR ismim 1976 İst doğumluyum Antalya turizm otelcilik mezunuyum 2012 astra 1,3 enjoy sahibiyim.Arabamla ( odak sağolsun ) çok oynadım ama istediğim gibi de oldu :)
Herkese keyifli forumlar ...
q9it.jpg

Geri