Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
hoşgeldiniz. aracım benzinli olmadığı için yakıt konusunda bi fikrim yok ancak sınıfındaki diğer araçlardan daha fazla yakmıyordur diye duyuyorum. ancak yol tutuşu hakkında yanlış bilgi almışsınız tam tersi durum astra üstün yol tutuşuyla ünlü bir modeldir hatta sınıfının en iyisidir espplus özelliğine sahip sadece kendisinin kullandığı patentli watts bağlantılı arka süspansiyona sahiptir.harunhoca link' Alıntı:Herkese merhaba, ismim Harun,eğitimciyim, İstanbul'da görev yapıyorum. ben henüz opel sahibi değilim, Opel sahibi olma potansiyeli olan bir kişiyim. Yakın zamanda sıfır bir araç almayı planlıyorum. Astra sedan 1.4 Turbo düz vites ilgimi çekiyor. Ancak markanın ve aracın yabancısıyım. Araç hakkında özellikle tasarım anlamında olumlu şeyler duymakla birlikte,bir takım tereddüt ve soru işaretlerim var. Özellikle yakıt ve yol tutuş hakkında olumsuz şeyler duyuyorum. Bu nedenle doğru ve güvenilir bilgilere erişebilme umuduyla foruma üye oldum. Bilgi paylaşımı yapmak isteyen arkadaşlarla yazışmak ister, herkese iyi forumlar dilerim.