Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

harunhoca link' Alıntı:
Daha dün aldım 53 litre,  hesapladim tam 9,51 litre. Hiz 25,8 km. Nasıl beceriyorsunuz  bravo
Hocam valla extra hiç bir işlem yapmıyorum hatta aksine aracımı sakinde kullanmıyorum , trafik deseniz sefaköy beylikdüzü arasında her türlü onada denk geliyorum ama git gide değerlerim düşüyor :)

VIII link' Alıntı:
Hocam valla extra hiç bir işlem yapmıyorum hatta aksine aracımı sakinde kullanmıyorum , trafik deseniz sefaköy beylikdüzü arasında her türlü onada denk geliyorum ama git gide değerlerim düşüyor :)
Benim astranın değerleri neden düşmüyor peki?  Aracınız kac binde?  Benimki 4500 km.de, hala yeni motor değil herhalde. Olsun ben bu değerlere alıştım sorun yok.  Muhtemelen havalar isininca  8 buçuk litre civarı olacaktır.   okkk

welllcommee welllcommee

harunhoca link' Alıntı:
Benim astranın değerleri neden düşmüyor peki?  Aracınız kac binde?  Benimki 4500 km.de, hala yeni motor değil herhalde. Olsun ben bu değerlere alıştım sorun yok.  Muhtemelen havalar isininca  8 buçuk litre civarı olacaktır.  okkk
aracım 3400 km de , umarım değerleriniz beklediğiniz gibi olur :)

VIII link' Alıntı:
aracım 3400 km de , umarım değerleriniz beklediğiniz gibi olur :)
Bana kurs vermen gerekecek.  Sabah ve akşam iş vakti 6 km gidip 6 km dönüyorum.  Yogun trafik hız ort. 25-26 km ve kış ortalamam 9,5 litre net. Ders almam lazım ayip değil ya.  walll

harunhoca link' Alıntı:
Bana kurs vermen gerekecek.  Sabah ve akşam iş vakti 6 km gidip 6 km dönüyorum.  Yogun trafik hız ort. 25-26 km ve kış ortalamam 9,5 litre net. Ders almam lazım ayip değil ya.  walll
Est , öyle şey olur mu , bir yardımım dokunursa tabi ki çok sevinirim :)

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum sayılır. İki haftalık aracım olan Astra J HB 1.6 CDTI 136 HP ile aranıza İstanbul'dan katıldım.  :)

welllcommee welllcommee

Aramıza hoşgeldiniz :):)

endless_craft link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum sayılır. İki haftalık aracım olan Astra J HB 1.6 CDTI 136 HP ile aranıza İstanbul'dan katıldım.  :)

Hoşgeldiniz. Aracınızın fotoğraflarını da paylaşırsanız çok güzel olur :) Malum burada aracı görünce, trafikte korna çalıp selamlaşması güzel oluyor :)

welllcommee

Geri