Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

herkese merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.astra dizel sport oimpik beyaz aracımı inşallah yarın teslim alıcam.1984 doğumluyum.kahramanmaraşta ikamet ediyorum ve matematik öğretmeniyim...

alpkaya46 link' Alıntı:
herkese merhaba bende aranıza yeni katılanlardanım.astra dizel sport oimpik beyaz aracımı inşallah yarın teslim alıcam.1984 doğumluyum.kahramanmaraşta ikamet ediyorum ve matematik öğretmeniyim...
hoşgeldiniz aramıza sayın meslektaşım
aracınız hayırlı uğurlu olsun
forumdan ilk gün izlenimleri ve aracı teslim almadan nelere dikkat edilmeli gibi başlıkları
arayıp incelemenizi tavsiye ederim aracınızı teslim almadan
keyifli forumlar

alpkaya46 link' Alıntı:
Hayırlı olsun Alp Bey, aracınız şimdiden hayırlı olsun.

alpkaya46 link' Alıntı:
welllcommee
Şimdiden hayırlı olsun.
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

herkeze merhaba arkadaşlar ben izmirden hüseyin aracımı ayın 4 ü gibi ankaradan teslim alacağım. astra j 1.3 cdti cosmo olimpik beyaz sunroof cd 600 navi...

merhaba arkadaslar ben gökhan  coco ıstanbul yas 36 bu sıteyı yapan arkadasa ve emegı gecen herkese tesekkur ederım 2012 cosmo dızelım var 1 ay oldu cok keyıflı 1 arac

Hoş geldiniz arkadaşlar..
Araçlarınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın..

tesekkurler saygılar

teşekkür ederim...

tutanza link' Alıntı:
herkeze merhaba arkadaşlar ben izmirden hüseyin aracımı ayın 4 ü gibi ankaradan teslim alacağım. astra j 1.3 cdti cosmo olimpik beyaz sunroof cd 600 navi...

hoşgeldiniz hüseyin bey aracınız hayırlı olsun şimdiden

coco link' Alıntı:
merhaba arkadaslar ben gökhan  coco ıstanbul yas 36 bu sıteyı yapan arkadasa ve emegı gecen herkese tesekkur ederım 2012 cosmo dızelım var 1 ay oldu cok keyıflı 1 arac
hoşgeldiniz Gökhan bey
aracınız hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
keyifli forumlar

Geri