Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

umuttt link' Alıntı:
merabalar arkadaşlar. adım Umut.istanbul mecidiyeköydeyim.1.3 cdti siyah sport astra sahibi oldum 3 hafta önce.fakat araç su an hatayda babamda.bu ayın sonunda istanbula getirmeyi düşünüyorum.su an tek sorunum mecidiyeköy trafiği ve park sorunu.onun dışında forum cok başarılı olmuş gerçekten. hepinize teşekkürler

welllcommee

arkadaşlar meraba fatih aytekin samsunda yasıyorum bilgisayar üzerine şirketim var onunla ilgileniyorum yeni astra 1.6 cosmo araca sahibim

boyopel link' Alıntı:
arkadaşlar meraba fatih aytekin samsunda yasıyorum bilgisayar üzerine şirketim var onunla ilgileniyorum yeni astra 1.6 cosmo araca sahibim

1.6 115 mi yoksa 180'lik mi?  ;D

bulent_tnt link' Alıntı:
serdar sen hala beklemedemısın yaww
elektrıklı araçlar geldi senın araba yok hala

abi yarın opel ataköye gidicem kendi aracıma fiyat cekiceklerdi aramadılar bi de bi abimi de opel astralı yapmayı düsünüyorum da ona fiyat alıcaz. bana mail atmışlar tarihle ilgili ama gelmemiş orda araç sipariş nosu fln yazıyormuş. tam net tarihi ne zmn bi ögrensem ona göre vazgecicem  :D  general__p

srd link' Alıntı:
abi yarın opel ataköye gidicem kendi aracıma fiyat cekiceklerdi aramadılar bi de bi abimi de opel astralı yapmayı düsünüyorum da ona fiyat alıcaz. bana mail atmışlar tarihle ilgili ama gelmemiş orda araç sipariş nosu fln yazıyormuş. tam net tarihi ne zmn bi ögrensem ona göre vazgecicem  :D  general__p
kanka hazırda ıstedıgıne yakın bi araç bak gelır dıye oyalıyorlar kaporada verdımmı gelınce fıyatıda oturtuyorlar ustune aylarca bekledıkten sonrada kacmasın dıye elın mahkum alıyorsun

Merabalar formun yetkilileri ve değerli üyeleri.Adım Murat BUDAK aranıza İstanbuldan katılıyorum.1 gün önce 2010 model j kasa 1.6 115 bg enjoy pulus paket astra sahibi oldum, daha önceden de 2 yıl 2005 model 1.6 115 bg h kasa enjoy araç sahibiydim forum yetkililerine ve forum üyelerine hoş vakit geçirmemiz dileği ile  saygılarımı sunarım.

budak_murat link' Alıntı:
Merabalar formun yetkilileri ve değerli üyeleri.Adım Murat BUDAK aranıza İstanbuldan katılıyorum.1 gün önce 2010 model j kasa 1.6 115 bg enjoy pulus paket astra sahibi oldum, daha önceden de 2 yıl 2005 model 1.6 115 bg h kasa enjoy araç sahibiydim forum yetkililerine ve forum üyelerine hoş vakit geçirmemiz dileği ile  saygılarımı sunarım.

welllcommee

Keyifli Forumlar ..

budak_murat link' Alıntı:

welllcommee welllcommee

Geri