Opelsizasla Toplu U Tampon,Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Talep Listesi

Ynt: Opelsizasla Toplu U Tampon,Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Talep Listesi

Fiyat güncellemesi yapılmıştır.

KESİN

igokhandemir -2014 HB - U Tampon Nikelajı - Sis farı nikelajı

WeReWoLF link' Alıntı:
Fiyat güncellemesi yapılmıştır.
Yavuz Bey çok teşekkür ederim, müsadenizle ben vazgeçmek istiyorum, beklediğim fiyattan yüksek. ilgi alaka ve çabalarınızdan dolayı tekrar teşekkürler.

Evet ya çok pahalı bencede. 12 parça cam çerçevesini 300 tl ye aldınız. bu tek parça ve çokta uzun birşey değil. 50-60 lirayı geçmemeli. Bu işte bir mantıksızlık var.

Ynt: Ynt: Opelsizasla Toplu U Tampon,Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Talep Listesi

firstemperor link' Alıntı:
Yavuz Bey çok teşekkür ederim, müsadenizle ben vazgeçmek istiyorum, beklediğim fiyattan yüksek. ilgi alaka ve çabalarınızdan dolayı tekrar teşekkürler.

turbonet link' Alıntı:
Evet ya çok pahalı bencede. 12 parça cam çerçevesini 300 tl ye aldınız. bu tek parça ve çokta uzun birşey değil. 50-60 lirayı geçmemeli. Bu işte bir mantıksızlık var.
Arkadaşlar başka bir marka piyasada 119 TL ye satılıyor. Ve ürün yarım. Bu ürün tam. kıyaslama yapılmayacak kadar farklı.  Neyse tercih sizin. Listeyi güncelliyeceğim.

benim araç sedan u nikelaj için yanlış yazılmış hb değil sedan

Ynt: Ynt: Opelsizasla Toplu U Tampon,Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Talep Listesi

cinaski12 link' Alıntı:
benim araç sedan u nikelaj için yanlış yazılmış hb değil sedan
Düzeltildi.

ön u nikelaj ve sis farı nikelaj

isim silinmş listeden...

Bende fiyatı pahalı bulduğum için vazgeçiyorum. Benide listeden çıkarabilirsiniz. Emeğiniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla

Geri