orjinal anahtar kilit sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melihksn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: orjinal anahtar kilit sensörü

bu dakkadan sonra opel benım ıcın bıtmısdır :) sahıbınden 2013 busness A.S :) kutusu için bmw alcam :)

Ekli dosyalar

• bmw_m_usb_key_gift_box_news.webp
    bmw_m_usb_key_gift_box_news.webp
    19.8 KB · Görüntüleme: 71
Ynt:

Kutu yonunden cok sanssizim. Ayakkabi kutusuda bos cikmisti bana. Faceden ekli olan bilir :-D Bu kutuda yok, yahu yine elimize verdiler :-D Anahtari..

Kutuların son dönemde ne amaçla kullanıldığı ortada o yüzden benden çalınan kutu sanırım boş değildir.

Bende bu kutuyu ilk defa goruyorum DOğAN.
Benim arac 2012 iki anahtarda sustali kutuyla degiselimmi.  011zaa

B֜LENT link' Alıntı:
Bende bu kutuyu ilk defa goruyorum DOğAN.
Benim arac 2012 iki anahtarda sustali kutuyla degiselimmi.  011zaa

Ben sağlık çantasında ki gazlı bezide veriyorum  005hihih

Hehehe ama benim iki anahtarımda sustalı zaten. ((:

Çok iltimaslı araba almışım he. Kendi Enjoy, kutusu Cosmo plus ((:

Arkadaş daha neler duyacaz resmen abdallık bu ya basit bir kutu basit bir susta duzeneginden kar edecekler sanki

GNSpower link' Alıntı:
Bende de 2011 model Enjoy Plus var, 2. anahtarımda sustalı lakin dikkatimi ne çekti. Anahtar kutusu verildi ya bize arabayla birlikte o kutunun altında yedek anahtar için yer var. Orası direkt sustasız anahtar için yapılmış. Opel hazırlıklarını çok önceden yapmış yani. ((:

Sendeki kutunu altındaki yer, anahtarın açık şekildeki formuna benziyor. Sustasız anahtar aynı anahtarın sustasız olanı gibi değil daha güdük birşey.

2013 hb sport bendede var kutu
Kutu satılıktır.Opelin almanyadaki fabrikasında el değmeden üretilmiş her üretim safhasında opel mühendislerince kontrol edilmiş yetmemiş üretim bitmeden hemen önce sevgi katılmıştır :D
Fiyat : Bu özel ürün 499 değil 399 değil 299 hiç değil sadece 199 türk lirası:opel kutu alana yanında citroen el kitabı ve reno gözlük kabı hediye :D

Geri