- Konuyu Başlatan
Degerleri r17 arac evde ben isteyim 215 50 r17 v91Hocam bir tane lastiğin üzerinde değerlerin yazdığı fotoyu çekermisiniz. Bu arada jantlarınız 17 inç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degerleri r17 arac evde ben isteyim 215 50 r17 v91Hocam bir tane lastiğin üzerinde değerlerin yazdığı fotoyu çekermisiniz. Bu arada jantlarınız 17 inç.
Demekki dogru hersey ugultu lastiklerden degil demekki gerci ugultu sanzimandan gelse durdugu yerde de gelir degilmi. Bir ustaya gittigiminde rot balansciya teker bilyalari saglam bence lastikler yeni ondan dedi eskisin gelmez dedi birde ben 4 diski yeni degistirdim onun da etkeni olabilirmiBanada ölçüler aynı geldi. Ayrıca jantlarınız bile orjinal jantlar. Lastikçi biraz kafa karıştırmış hocam.
Bende kısa zaman önce üstündeki orjinal yaz lastikleri artık bitmişti petlas aldım başta çok tedirgindim ama fiyatına göre gerçekten çok güzel yol tutuşu yüksek hızlarda çok stabil fiyatı da diğer markalara göre yarı yarıya
Evet hocam tabini daha iyidir ama tabi herkesin bütçesine görePeki, memnunsanız sizin açınızdan sorun yok ama sırası ile A&A, A&B ve B&B sınıfı lastikler emin olun her açıdan daha iyidir. Ben bu lastikleri tercih ediyorum. ilk çıktığından daha doğrusu Türkiye de satılmaya başladığından beri. Mesela yakıt tüketinde A sınıfı bir lastik kendini amorrti edebiliyor ömrü boyunca C sınıfı bir lastiğe oranla.