Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar astra cd arabamdaki cdr500ün yerine pioneer deh*4000 ub aldım taktım. güzel teyp ama bendeki pimpiriklilikten mi nedir orjinal teyp gibi içime sinmedi. arabanın şahine benzediğini düşünüyorum. ön konsoldaki kompozisyonu bozuyor. ayrıca bir yerini benzetsen diğer yeri orjinale yaklaşmıyor. ben bunu satıp en kısa zamanda cdr500 alacağım. nedenler:
1. Yakışmadı
2. Dirksiyon kumanda aparatını takmayı beceremedim
3. cdr500 gibi kontak uyumlu değil. önce kontak açıkken çalışmıyordu. şimdi anahtarı çkarınca bile çalışmaya devam ediyor. ben kontaktan anahtarı çekince arabayla olan işimin bitmesine alışmışım. şimdi teybi kapatmam gerekiyor ki bu oldukça sıkıcı bir durum. sözün özü usbsi auxu var mp3 wma çalıyor felan ama yok kardeşim orjinal teybin huzuru. bilmem sizler ne düşünürsünüz
valla bire bir aynen benim kafadasın aynı düşünce içindeyim önceki arabamda bmw idi 3.20 adam gitmiş kenwood teyp takmış orjinal teybini çıkartıp tamam teyp iyidi güzeldi kalite idi ama her arabaya binişimde acayip gözüme çirkin görünüyordu aynen senin dediğn o ön göğsün hatlarını bozuyordu hiç ısınamamışdım
orjinalin yerini hiç bir şey tutmuyor adamlar zaten tasarım yaparken teybide o kompozisyona göre tasarlıyorlar bağlı oldukları şirkete o kalıplarda üretmelerini istiyorlar opelin blaupunkt mesela..