orjinal teyp için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEDOBY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SEDOBY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni aldım aracımda adamlarorjinal teyp söküp dandik bir kart okuyuculu bi teyp takmış.
torpidoda 4 cd alan bi değiştirici var ama bi işe yaramıyor. direksiyonda fonksiyon tuşlar var bir işe yaramıyor.
şimdi ben sahibinden buldum bir teyp alsam benim arabaya uyarmı ve bu dedim özellikleri bu teypte kullanabilirmiyiz.
aracım 2000 model vectra cdx
ALACAM TEYP
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...araclara-uyumlu-orjinal-teyp-199139114/detay/

Kardeşim ilandaki teyp olmaz. Gördüğüm kadarı ile ilandaki teyp car400 ve sadece teyp var.
sana CCR600 lazım...
CCR 600 bende mevcut.. Kendi aracımdan söktüm. Sadece kasetçaları ısınınca kayışı ötüyor.
CD changeri (4 lü cd caları) da mevcut ama arızalı... İstersen 2 sini 200'e veya sadece CCR 600'ü ilandaki fiyata verebilirim.
Ancak senin 4 lü Cd changerin çalışıyor mu ? Eğer çalışmıyorsa boşuna alma. Bunun yerine CDR 500 tek cd calar almanı tavsiye ederim ve oda bende mevcut :) onun fiyatı 200 TL
unutmadan bu 2 Cd calarda sadece ve sadece Track formatını okur. yani mp3 okumaz.
Bilgi ekranı ve direksiyon kumandaları çalışır.
Ankara da isen takar denersin.

evet ankara eryamandayım
Bana CD changeri vermene gerek yok o üzerinde var çalışıyomu bilmiyorum denemek lazım en son fiyat bumu biraz daha yardımcı ol kaset çalar olmasada olur buluşup teyp taktırıp herşey çalışırmı bakmak gerek siz nerdesiniz.

Özel den yazıyorum...

benim vectra B de orjinal teyp yok. mevcut olan da dandik ve dökülüyor. yeni teyp alacağım. ama mutlaka kaset özellikli olacak.
orjinal kaset çaların bir artısı var mı. gördüğüm kadarıyla orjinalin radyo frekansı vs. gösterme özelliği yok. bu konuda bilgi verirmisiniz.
orjinal teyp hangisi; aracım 2000 model 1.6 GL vectra motor x16xel. opel teyplerin hepsi uyumlu ise car300 ile car400den hangsi tercih edilmeli. direksiyonda kumanda yok. resimlerden anladığım car400ün sol üst köşesinde 1 tane yuvarlak düğme fazla.
2000 model aracımda yol bilgisayarı yok yada kumanda düğmesini bulamadım. sıcaklık ve zamangösteriyor. bu ekranın altında ikinci bir ekran var gibi ama siyah
yol bilgisayarı ve teyp hakkında bilenler yardım edebilir mi? teyp bilgisayar bağlantılı mı

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Geri