Geçmiş olsun, jantın bile eğilmiş olması diğer aracın çok şiddetli vurduğunu gösteriyor, zaten araç epey de sürüklenmiş, buna rağmen hasar oldukça az görünüyor.
geçmiş olsun diyecek laf yok.oturduğum yerden sinirlerim bozuldu böyle öküzlere ehliyet veriliyor bu ülkede ,gözümüz gibi baktığımız araçlarımıza böyle hayvanlar durduk yerde çarpıyor ya ne diyeyim çok geçmiş olsun.Allahtan büyük bir hasar değil çabuk hallolacak gibi gözüküyor.buna şükür diyelim
Cok gecmis olsun ayilarla birlikte yasiyoruz maalesef benim aracinda 4 camurluk kapilar hep darbe izleriyle dolu kapi bile acmayi bilmeyen bir milletiz bunu yapip kacmistir birde insan degillerki... bencr imkan varsa odak a goturun daha iyi ilgileniceklerdir siteden oldugunuzu da soylersiniz
hepinize tek tek teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin. can sıkıcı bir durum, arabayı resmen ittirmiş ben olay yerinde değildim şirketten çıkmışlar adama soruyorlar bunu nasıl becerdin, transporter var adamda benim arabanın üstüne çıktığının farkında değil devriliyorum sandım demiş.