Orta Ekranda Kumandanın pili zayıf değiştirin uyarısı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alis9011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Orta Ekranda Kumandanın pili zayıf değiştirin uyarısı.

araç sedansa biraz hızlı bitmemiş mi sizin pil?

Benim aracımın kumanda pili de aldıktan yaklaşık 7 ay sonra bitmişti :) ilk başta şüphelenmiştim acaba jammer mı var etrafta diye :)

Evet araba sedan daha pilini değiştirmedim ve her kitlememe aynı uyarıyı veriyor bu gün fotoğraf çekip eklemeye çalışacam araba bir kez daha hoşuma gitti:)

Güzel bir özellikmiş gerçekten, fotoğrafı merakla bekliyorum :)
2012 Ağustosta almıştım aracımı üzerinden baya zaman geçmiş olmasına rağmen ve arabayı her kitlediğimde en az 2 defa (garip bir huy biliyorum :) ) kilitleme tuşuna basmama rağmen ben henüz böyle bir uyarı almadım :)

aracı işe giderken ve işten gelirken kullanmama ragmen yani ortalama 4 kere basmama rağmen yani aslında basmam gerekmesine rağmen abartısız 30 -40 kere basıyorumdur.
Malum o olay başıma geldikten sonra.
Bi gün kapı bi çaldı; '' abi aşağıdaki siyah opel senin mi bütün camları açık da''
o günden sonra evde ne zaman anahtarı görsem kapat tuşuna basıyorum  :D pil zayıf dese hiç şaşırmam.

hosta link' Alıntı:
aracı işe giderken ve işten gelirken kullanmama ragmen yani ortalama 4 kere basmama rağmen yani aslında basmam gerekmesine rağmen abartısız 30 -40 kere basıyorumdur.
Malum o olay başıma geldikten sonra.
Bi gün kapı bi çaldı; '' abi aşağıdaki siyah opel senin mi bütün camları açık da''
o günden sonra evde ne zaman anahtarı görsem kapat tuşuna basıyorum  :D pil zayıf dese hiç şaşırmam.

Yahu bende arabayı kilitliyorum, sonra biraz gidip dönüp bir daha kilitleme tuşuna basıyorum, sonra araba görüş alanımdan çıkmadan hemen evvel son bir kez daha basıyorum, benim içim rahat ediyor lakin anahtar bu konuyla ilgili fikrini yakında söyler diye tahmin ediyorum. Hoş iki anahtarı birden dönüşümlü kullanıyorum belki o sayede hala uyarı almadım, ve aynı anda iki anahtarın da pili bitecek. ((:

hblerde o yok da sedanlarda bagaj açmayı yapan güzel insan bagaj kapatmayı da yapaydı iyiydi.odada oturuyordum bagaj açmaya bastım.açmaz herhalde dedim.bir baktım bizim bagaj açmış kollarını beni bekliyor.o soğukta inip kapattım :(

sallierim link' Alıntı:
hblerde o yok da sedanlarda bagaj açmayı yapan güzel insan bagaj kapatmayı da yapaydı iyiydi.odada oturuyordum bagaj açmaya bastım.açmaz herhalde dedim.bir baktım bizim bagaj açmış kollarını beni bekliyor.o soğukta inip kapattım :(
011zaa 011zaa
Kendin kaşınmışsın paşa  005hihih

UnStabLe link' Alıntı:
011zaa 011zaa
Kendin kaşınmışsın paşa  005hihih
bu arabaya bagaj kapanma sistemi yapmak şart oldu :D

sabırla bekliyoruz bu bagaj kapatma olayını...

Geri