M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik )
Evet ama ben de hiç el freni problemi falan olmadı,şimdi hatırlamıyorum ama bu forumda bi ara bahsi geçmişti ve oraya fotolarını koymuştum.Bi ara olmazsa.Silmemiş olsam buraya da eklerdim ama malesef ...faithless1905' Alıntı:abi sendeki şu klasik oto satıcılarında bulunanlardan mı?
mdellal' Alıntı:Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik )
Hayır,ben ilk sahibinden aldım ve ne 15 falan da değil;ayrıca kaça aldığım da önemli değil.Ben aracımı seviyorum ve ona yakışmayacak,zarar verecek şeyleri yapmam.Orjinal kolçağa servis 280 ytl fiyat verdi.Ben o kadar zengin değilim.Kaldı ki bu taktırdığım da öyle dandik bişey değil ve döşemeler falan delinmeden monte edildi.Param çok olsa öncelikle bi çift mercekli far + xenon kit alacam ...mematibaş' Alıntı:arkadaşm sen o arabayı 2. veya 3. el 15-16 mil a falanmı aldınn...