Orta Kolçak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik ;) )

mdellal' Alıntı:
Bende var mesela aylardır kullanıyorum ve çok memnunum her açıdan ... (20 + 5 ytl işçilik ;) )

abi sendeki şu klasik oto satıcılarında bulunanlardan mı?Bende bir ara realden almıştım denedim ama el freni problem yaratınca söktürdüm geri verdim...

şimdi sadece sürücü koltuğuna takılan kol gibi birşey takdıracağım döşemecilere yapabilirlerse...

faithless1905' Alıntı:
abi sendeki şu klasik oto satıcılarında bulunanlardan mı?
Evet ama ben de hiç el freni problemi falan olmadı,şimdi hatırlamıyorum ama bu forumda bi ara bahsi geçmişti ve oraya fotolarını koymuştum.Bi ara olmazsa.Silmemiş olsam buraya da eklerdim ama malesef ... :(

Bak sen mutlaka vardır aksesuarcılarda olmazsa burdan yollarım ... :)

sağol abi Allah razı olsun

hocam astra gibi lüx arabalara bu tür uydurma sanayii malları taktırılrmı yawww,olcak iş değl,tofaşmı bu yaww
arkadaşm sen o arabayı 2. veya 3. el 15-16 mil a falanmı aldınn...
arkiler bu arabya yazık olur öle sanayii malları
taktrcaksan orjinalden şaşmıcannn

mdellal' Alıntı:

eh ehhe nasıl yani

mematibaş' Alıntı:
arkadaşm sen o arabayı 2. veya 3. el 15-16 mil a falanmı aldınn...
Hayır,ben ilk sahibinden aldım ve ne 15 falan da değil;ayrıca kaça aldığım da önemli değil.Ben aracımı seviyorum ve ona yakışmayacak,zarar verecek şeyleri yapmam.Orjinal kolçağa servis 280 ytl fiyat verdi.Ben o kadar zengin değilim.Kaldı ki bu taktırdığım da öyle dandik bişey değil ve döşemeler falan delinmeden monte edildi.Param çok olsa öncelikle bi çift mercekli far + xenon kit alacam ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri