orta konsol boyama

Nereden ve kaça temin ettiniz?

Nereden ve kaça temin ettiniz?

Resim_1326383370.jpg

http://www.reklamcilarburada.com/Urunler/Oracal-Folyo-641-071-Parlak-Gri-126cmx-5-metre.html

Ömer abi Allah senden razı olsun fiyatlar mükemmel fakat bu folyoyu aracın dışında kullanırsak problem yaratır mı ?

Ömer abi Allah senden razı olsun fiyatlar mükemmel fakat bu folyoyu aracın dışında kullanırsak problem yaratır mı ?

Folyo kalitesizse, aracın yüzeyi düzgün değilse, iyi kaplanmazsa, altında hava kabarcığı kalır ve güneş altında ısıya maruz kalırsa kabarma problemi oluyor. Tanıdık bir taksicinin aracında 3 ayda kabarma oldu :) iyi bir uygulama ile bu markada ya da 3M de pek problem olacağını sanmıyorum, 5 sene garanti verenler var. Boyaya göre avantajlı, çizilse bölgesel olarak yeniden kaplarsın :good:

Folyo kalitesizse, aracın yüzeyi düzgün değilse, iyi kaplanmazsa, altında hava kabarcığı kalır ve güneş altında ısıya maruz kalırsa kabarma problemi oluyor. Tanıdık bir taksicinin aracında 3 ayda kabarma oldu :) iyi bir uygulama ile bu markada ya da 3M de pek problem olacağını sanmıyorum, 5 sene garanti verenler var. Boyaya göre avantajlı, çizilse bölgesel olarak yeniden kaplarsın :good:

3m her konuda lider abi. sitedekilerin araç için olan folyolarıda varmış güvenilirmi bu yere sonra sökerken küfür etmek istemiyorum 60 liralık falan alışveriş yapıcam tavan + yan kapı kolları bantlarını kaplayacağım senin görüşün nedir abi

3m her konuda lider abi. sitedekilerin araç için olan folyolarıda varmış güvenilirmi bu yere sonra sökerken küfür etmek istemiyorum 60 liralık falan alışveriş yapıcam tavan + yan kapı kolları bantlarını kaplayacağım senin görüşün nedir abi

Kapladıktan uzun süre sonra sökmek istediğinde yine ısı tabancası ile yumuşatıp söküyorsun ama iz bırakma riski var tabii

Gri renkli Plasti–dip ile kaplama işlemi tamamlanmıştır. Ancak yaptığım işlemlerin fotolarını telefonumun ekranını patlatınca çekemedim. Üzerine montajlı resimlerini yakında ekleyeceğim.

Plasti–dip nedir derseniz, Google amcaya sorunca uzun uzadıya anlatıyor :) burayı boşu boşuna işgal etmeyeyim.

Plasti–dip'i öneren savaş abiye de ayrıca teşekkür ederim.

hocam ilk defa karşılaştım bu plasti-dip ürünüyle.uygulama resimlerini 4 gözle bekliyorum.

İyi günlerde kullan (beğenmezsen kolayca sökersin :) )

Geri